В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

пʼятницю, 27 січня 2012 р.

Все починається з дому...

Привіт! Я довго чекала, щоб показати одну роботу - її робила на завдання блогу "And inspiration" по палітрі... Але блог "благополучно" зник з просторів інтернету... Тому, думаю, вже можна. Це невеличке панно в пастельних тонах, декупаж на фанері, прикрашене стрічками, саморобною квіткою, намистинками. Це перша робота, яка висить на стіні нашої квартири :)




От задумала цей пост, і тут мене осінило, що я, мабуть, в деякій мірі колекціонер :) Мене дуже приваблюють різноманітні будиночки :)  Можливо, це щось на зразок візуалізації? Так хотілося влаштувати власне гніздечко, і мене зациклило на цій думці... Раніше я показувала свій лавандовий чайний будиночок - з нього, мабуть, все і почалося :)
Потім була підвіска смішна, і та з хатинками! (коли робила її, навіть не задумувалась, просто серветка сама в руки стрибнула :))
Оскільки цю підвісочку відразу ж купили, почалися пошуки нової заготовки, по дорозі попався ще й чайничок, і ось що з того вийшло:
Ці літери вже я прикрашала під свою кухню  - і ось він, цілий "комплект", з ним вже не розстануся :)
Прилаштувала випадково задекупажену скляну баночку (поки висихало щось справді значне) під свої старі пензлі - ото вже відірвалася з наждачкою, шкребла від душі :))
А ще перед новим роком разом з маленькими ялинковими прикрасами народилася ось така хатинка (ми ж про будиночкову колекцію!), її сестричка живе в Нусі:
Якось ввечері, коли з роботи ще було йти ранувато, а справ особливих не було, зависла в інтернеті і знайшла кілька чудових роздруківок моделей паперових будиночків, принесла донечці - і ми кілька штук склеїли! Правда, дно додали, і не в кольорі, але мені і так гарно, при бажанні можна розмалювати...
В нашому коридорі висить ще одна дерев"яна хатиночка з пташкою,  позвякує своїми металевими підвісками, коли заходиш  - я купила її дуже давно (мабуть, все ж вона була найпершою...):
І останє з колекції - смачнюча кружка, яку подарував чоловік - не встояв перед моїм поглядом -  очі, як в того кота з Шрека :)) На ній намальовані хатка, млинок, і всередині вона коричнева, ніби облита шоколадом.... А за вікном  - зима...

А що ви колекціонуєте? :)

46 коментарів:

  1. цікаво, куди зникають блоги??? Іх викрадають іншопланетні істоти?)))
    Класні будиночки!!! І класно, що візуалізація спрацювала! Я-то тепер зрозуміла, чому на мене завжди бедрики (сонечка) сідають! Добре, що я не колекціоную бджіл...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як про колекціонерку - я про тебе спочатку подумала :)) з бедриками :)) Дякую.

      Видалити
  2. Олічка, я в нокауті від такої краси, мамочки, яке воно все гарнюще!!!! а від твоєї лавандової колекції (до неї ще лавандовий черевичок-гольничка є, я знаю ))) я просто в захваті!!!!! Таке все ніжне, тепле й затишне, одним словом "домашнє" )))
    Я віднедавна колекціоную все, що пов"язане із Парижем, дуже хочу там побувати ))) головний експонат - твоя шкатулочка, ще раз величезне дякую! ))) а ще збираю (тільки не смійся) корки від пляшок ))))) вже й сама забула для чого саме я їх починала збирати, але точно колись зроблю щось оригінальне ))
    П.С. вибач, настрочила тут стільки )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за гарні слова! Ще є дійсно черевик і шкатулка-яблучко, вона була на фото з Естер... Ну ось, бачиш! Всі щось збирають, іноді самі того не знаючи... Значить, Париж... ок, буду знати :))

      Видалити
  3. Оля, какая красота! Я так люблю такие вещички, а у тебя они получаются просто волшебными! Такие уютные, просто чудо!
    А кружки я тоже люблю, это моя слабость..
    Всегда покупаю очередную понравившуюся и по настроению пью из разных..=))
    Коллекционирую много чего, но активно сейчас только колокольчики из разных мест планеты..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо! Приятно. Дааа, кружки - это тоже слабость... Вот как архиважно - из какой кружки когда и что пить! :)

      Видалити
  4. Столько красоты - не описать!!! Очень нежное панно, лавандовый набор - это вообще мечта!!! Благодаря твоему посту решила, что пора мне дельфинов коллекционировать (мечтаю с ними покупаться)

    ВідповістиВидалити
  5. Оля, какая замечательная коллекция! Глаза разбежались!!! Я тоже кружки люблю))) А еще у меня "пунктик" на морской теме - сказываются детство и юность на морском берегу)))

    ВідповістиВидалити
  6. Ух-ти!Я була чомусь впевнена,що ти маєш щось коллекціОнірУвати)))))Так цікаво було почитати і подивитись на ті хатки-в кожної своя історія...Ти навіть не уявляєш,як ти цим постом можеш поповнити свою коллекцію)))))
    Я...ніколи не любила щось збирати...не тому,що не любила,а тому,що по суті своїй завжди не робила чогось ,що ВСІ роблять...а збирати щось завжди було модньо...то й я й "морозилась"...зараз шкодую...один час у мене було багато листівок різноманітних...я їх не збирала,але вони чомусь у мене постійно "осідали" в руках....дещо полишалось,але даааалеко не все,бо настава момент і мені здавалось,що я "Як всі" і я викидала якусбь частину....от так у мене і досі...не лю "як всі"....до психотерапевта тре чи що....і навіть те що подобається не роблю,бо всі робити почали....
    Помітила нещодавно,що у мене багато ангелочків в домі)))Я їх і дарую багато друзям-знайомим.Якось так трапляється,що я скрізь де їх бачу,не можу повз пройти.Може то моя коллекція?НЄ!Не воно!Бо ще повикидаю.....хі
    Ось
    посиділа в тебе на Бамбетелі як в психіатра на кушетці....і все як "на духу"виложила....блін

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наталочка, ти якщо хочеться, заходь! І як в кіно "Чародеи": "вот... тронемся - чайку горяченького!" :) Колись я теж збирала листівки, календарики - мабуть, це була мода. Потім з подругою вирізали картинки з поштових конвертів: виявляється, вони колись випускалися цілими серіями!!! Але як подорослішала - то нічого не колекціонувала. Це ось зараз мені прийшла думка, що хатки - якась нав"язлива ідейка :) А ангелочки твої хай множаться, це чудово!

      Видалити
  7. про исчезновение этого блога вот здесь
    http://shabbychic-ua.blogspot.com/2012/01/blog-post_23.html
    я тоже очень люблю с домиками!очень понравилась первая досточка и надписи!
    а вообще я очень люблю декупаж,и твои работы очень вдохновляют..

    ВідповістиВидалити
  8. Які в тебе чарівні будиночки!!! Особливо лавандовий - немов з книжки казок, і як на мене,чомусь, про фей та гномів)) А я от песиків збираю, здебільшого фігурки керамічні, але й живих вистачає... так це що ж значить, що збираєш, те й у житті примножується??? от тобі і візуалізація... працює! (мабуть тепер моделі автомобілів треба починати збирати:))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! слухай, цікава думка - про те, що воно примножуєься... може, спробувати? про автомобілі:) тільки тссс....

      Видалити
  9. Олюсь, яка чудова в тебе колекція!!!!! і таки ж правда про будиночки і візуалізацію мрій ;)
    люблю твої ніжні роботи і рада що ти нарешті повернулась ;) а оцей твій лавандовий будиночок мене просто покорив ))))
    Бажаю щоб твоя колекція попвнбвалась в власному будинку ;)
    а я колись збирала свічки - ще до народження донечки, а потім те чудо мале їх гризло і я всі поховала )))
    давно вже колекціоную магніти на холодильник, вже на один не влізають )) тепер клею на морозильну камеру ))) маю багато з різних країн і не тільки )) ну і ведмедики ))) від них я просто балдію )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кльово... про ведмедиків я чула, магніти - таааак, це теж дещо мене захоплює, але ти викрутилася з тою камерою :))) Дякую за побажання лавандовому будиночку! Большому кораблю - большое плаванье! :)

      Видалити
  10. Надзвичайно цікаво! Колекція вражає своїм теплом і продуманістю!!!

    ВідповістиВидалити
  11. який будинковий пост!!! так цікаво було почитати і роздивитись все!!! дужеее гарніі будиночки!

    ВідповістиВидалити
  12. Приходи за наградкой http://feltrofairytale.blogspot.com/2012/01/blog-post_27.html

    ВідповістиВидалити
  13. Так, словами важко передати моє захоплення від всієї тієї краси) Дуже гарно))) Лавандовй будинок, сеперовий) А напис мене взагалі добив) А, ще баночка для пензлів, це взагалі круто!!!! От, задумалась, а що ж я колекціоную... збираю корки від шампанського і вин) А, ще ароматичні свічки, але зараз свічечки відійшли ... Твоя колекція чудова і дай БОже. щоб візуалізація спрацювала))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, дякую, я вірю в це, і ще дуже підтримують такі вболівальники, як ти!

      Видалити
  14. Судячи з розповіді,колекція створилась сама по собі))))) Але,ж-не випадково все це ;-)
    Дуже гарні роботи!Оля,я завжди твої роботи люблю роздивлятись-так вони мені подобаються....
    Я колись теж колекціонувала листівки й календарики,значки трохи збирались...а зараз мене чомусь не приваблює таке заняття...я нічого не колекціоную,як виявляється:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пляшки не рахуються? Чи їх вже нема... Так, воно і випадкове - і невипадкове...Дякую, що кажеш теплі слова...

      Видалити
  15. Ух ты! Все очень красивое и панно с цветочком шикарное, а какой скворечник! Вау! То же нравится такой декор.

    ВідповістиВидалити
  16. Олічка, стільки краси!!! і все таке вишукане, ніжне, тепле!!! хотілося б колись потрапити до тебе на кружечку чайку))))
    П.С. Коли буде готова моя кухня у нашій новій хатці (хоча уявлення не маю коли це буде))) я обов"язково звернусь до тебе за елементами декору!!!

    ВідповістиВидалити
  17. Олечка, шикарные работы, так все аккуратно, продумано, умница, про лавандовую серию и говорить нечего - мои фавориты!

    ВідповістиВидалити
  18. Олю! Тільки-но до вас потрапила і потонула... в океані краси і тепла:) Не обіцяю бути частим гостем, бо мої обіцянки люблять жити окремим життям(( але за натхненням і чудовим настроєм точно знатиму куди йти:)
    До сьогодні я й не підозрювала, що задекупажені речі бувають ТАКИМИ!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт! Дуже приємно чути такі відгуки! Прошу заходити, коли захочеться! Можна на ТИ. І вони таки бувають :)))

      Видалити
    2. Какая красота...а магазинчик реальный..с помещением?..

      Видалити
  19. Спасибо! про магазинчик не совсем поняла... но если правильно поняла - то пока только виртуальный... Но ведь мечты сбываются!

    ВідповістиВидалити
  20. Нереально красиво!!! А больше всего поражает, что сделано ручками украиночки!!! Такой интересный блог у вас, Ч удовольствие читаю посты на украинском языке!! Работы потрясающие как из заграничного журнала!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ого, вот это да! Спасибо за такие слова! Мы - украиночки - эх!!! Поддержка - это так важно...

      Видалити
  21. Оля, панно такое интересное. Я сначала подумала, что это открыточка. Очень красивое получилось, с налетом старинности. И домики твои мне очень понравились. Теперь я понимаю, почему ты заходишь ко мне в гости))) Я тоже буду к тебе заходить. Чаю попьем?)))

    ВідповістиВидалити
  22. Давай попьем, пошла ставить чайник:)) спасибо!!!!

    ВідповістиВидалити
  23. Яке усе неперевершене! Таким теплом віє від цих фото! Може тому що і в мене схожі мрії щодо власного будиночку? )))І обов"язково прикрашеного таким чином!

    ВідповістиВидалити
  24. Можливо, мрії бувають схожими :) Дякую! Це добре, що тепло помітне!

    ВідповістиВидалити