В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

середу, 11 березня 2015 р.

Весна. Перезавантаження )

Привіт усім! 
Весна таки заманила мене в блог. Чи то була Лариса з її закликом показати весняні процеси...)) Але щось клацнуло в моїй голові, причому досить голосно, бо тихеньке поклацування, в принципі, не припинялося і раніше, адже щодня, щотижня відбуваються якісь цікаві речі, якими виникає бажання поділитися. Та якщо не зловиш ту думку за хвоста і не всадиш себе за чуба про це написати, яскраві враження і влучні слова тікають крізь пальці... 
Оглядаючись на мій минулий рік, я дивуюся його насиченості подіями, мандрівками, зустрічами і враженнями - причому досить різноплановими) Маю в архіві море фотографій, і, можливо, складу за ними якусь хроніку (з позначками на карті?)) Самій буде цікаво пригадати те все. Головне, що в мене не зник інстинкт фіксувати щось незвичайне і  уявляти, як би я про це розповіла. Значить, одужання не за горами))
Якщо говорити про мої весняні процеси (навіть, дещо передвесняні), то найяскравішим і найочікуванішим було вирощування гіацинтів на підвіконні. Спроби я починала і минулого року завдяки проекту Насті "Сонечко на підвіконні", думала звітуватися... але моя квіточка не спромоглася мене порадувати. В жовтні 2014 р. Настя в своєму блозі знову нагадала про початок зимівлі для цибульок для тих, хто запланував вигонку. Моя вірна подруга, яка була в темі,  буквально змусила мене зробити ще одну спробу і навіть купила для мене три цибулинки) Людо, дуже тобі вдячна за "чарівний пендель"! Весь процес, правда, займає 10-14 тижнів, але воно того варте, і цього року мої сподівання справдилися!
Це самий пік запашного цвітіння )
Поки вирощувала свій "садок" на підвіконні, споглядала, як зароджується нове житя, замислювалась над багатьма речами. Чудова практика медитації. 

Я давно не брала участі в обмінах, цукерках та заходах такого плану. А тут випадково натрапила на публікацію Альонки, яка все ж повернулася в свій блог, про обмін горнятками, і не встояла. Тому дякую Альоні, і покажу, що отримала в подарунок від нової знайомої - Олени з блогу "GREEN SKRYNIA": горнятко з улюбленими напоями, цукерочки, справжній живий лист з поцілунком із Луцька! та, звичайно - скриньку) Ця дивовижна річ має вінтажний вигляд і оздоблена ніжною вишивкою та мереживом. Вона буде чудовою скарбничкою для нашою з Іринкою колекції - колись одна зіркова подруга здивувала нас тим, що вона колекціонує пакетики з цукром, прикол в тому, що вони походять з різних кав'ярень, міст, навіть країн) Ми запозичили ідею і вже назбирали 98 примірників в колекцію, зупинятися поки не збираємося) Дякую майстрині Оленці за подаруночки, та тим небайдужим людям, які везуть з собою для нас звідусіль цукрові пакетики!)))
З планів - маю гарненьку компанію міні-будиночків та роздумую над тим, що з ними зробити. Не лишати ж їх так, правда? Мені буде цікаво почути вашу думку або ідеї)
До зустрічі!

19 коментарів:

  1. Оля, я дуже рада тебе читать! Я теж недавно перезавантажилась:)
    Квіти неймовірні, уявляю, який аромат! А будиночки - це щось таке нове - м-м- багато бачила ідей на пінтересті, але це щось ідейне, як нове родове/ сімейне гніздечко! Це можливо?! ...і в тебе своє радіо?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Насмішила з радіо)) непогана музичка буває там) Дякую за відгук, перезавантаження видно тепер в тренді) Ідею з цими малюками я дійсно підглянула в Пінтересті, та хочеться все ж щось таке своє придумати... Про гніздечко - думка цікава, і вона, мабуть, теж входить в той пакет з перезавантаженням))) а поки - Весна! ♡

      Видалити
  2. Олю, дуже рада твоєму поверненню. У тебе завжди так затишно й душевно...
    А будиночки сама вирізала?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, дякую) Тут таки мій дім. Вирізала не сама, це зробили на моє прохання чоловічі руки, що належать одній чудовій і талановитій людині.

      Видалити
  3. о! УРА!!!!! З поверненням!!!! Ще раз :-))
    І дякую,що відгукнулась на мою авантюру!
    Чудові квіти, гарний подарунок і цікаві будиночки. Чекатиму, що ж ти з ними таки витвориш :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, авантюра спрацювала)) дякую. Сама чекаю... щось таки придумаємо.

      Видалити
  4. Гіацинти!!! :) Мрію і я якось їх виростити на своєму підвіконні...

    Рада що все сподобалось - і напої і чашка, і цукерки. І що шкатулці знайшлось примінення, дуже цікаво було, що ти туди надумаєш складати - і ось відповідь. :)
    Теж з задоволенням і вдячністю отримала твою посилочку! Ще раз дякую!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Хоть и трудновать читать на твоей родной мове, однако все понятно))) Гиацинты - милота и вкуснота, радость носу и глазу))) У нас уже тоже тепло, впервые так рано.
    Заготовочки очень необычные, нигде таких не видела. Мне тоже представляются домики, одноэтажные и двухэтажные, с чердачками и мансардами, зимние и летние. Мне кажется, классно очень будет их готовыми использовать для всяких фотосессий.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приветик, а что, переводчиком уже не пользуешься?)) У меня их две родные-то, могу и так и эдак) Идею с домиками утащила из загранишных картинок. Видела и разрисованные, с окошками, дверью и крышей, и такие, здорово потрепанные временем... Тянет меня на витнаж, конечно, увидим, что победит в итоге) Спасибо!

      Видалити
  6. а ми садимо гіацинти в горщик восени і вони квітнуть на Різдво)))) обожнюю їх, вони таааак пахнуть!!!!! з поверненням! рада тебе читати, розповідай про враження, подорожі, плани....

    ВідповістиВидалити
  7. Привіт!!!
    Дуже рада,що ти до нас повернулась...передом. ггг!!!)))
    Гіацинти-вах! какой красавчик!)))
    До речі,я знаю одну пАдружку-ти її теж знаєш-вона якось раніше також колекціонувала пакетики з цукром))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, це все винувата сальса - я активно танцювала осінь і пів зими) Тому і кручуся-верчуся, мабуть)) А що за подружка? Ух, як я заскучала за всіма вами)))

      Видалити
    2. воу-воу!парєнь,палєхчє!)))))-як би сказала моя донька.Танці-це круто!
      А цукор Алінка збирає))))

      Видалити
    3. Аа, ясно) Які ми колекціонери) Трохи закинула танці, мабуть пора вертатися.

      Видалити
  8. Здравствуйте, я Хелена Хуліо з Еквадору, я хочу поговорити про службу фінансування Le_Meridian на цю тему. Фінансова служба Le_Meridian надає мені фінансову підтримку, коли весь банк у моєму місті відмовився від мого прохання надати мені кредит у розмірі 500 000,00 доларів США, я спробував усе, що я міг отримати позику в своїх банках тут, в Еквадорі, але всі вони відмовили мене, тому що мій кредит був низьким, але з божою благодаттю я дізнався про Le_Meridian, тому я вирішив спробувати подати заявку на позику. Бог бажає, щоб вони дали мені кредит у розмірі 500,000.00 доларів США про позику, яку мої банки тут, в Еквадорі, відхилили мене, це було дуже приємно робити з ними бізнес, і зараз мій бізнес проходить добре. Ось контактна електронна пошта / WhatsApp, що фінансується Le_Meridian, якщо Ви бажаєте отримати позику від них.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Контакт: 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити
  9. Мене звати Ізабелла Ітан Після 12 років шлюбу ми з чоловіком так чи інакше сварилися, поки він нарешті не покинув мене і не переїхав до Каліфорнії, щоб бути з іншою жінкою. Я відчував, що моє життя закінчилося, і мої діти думали, що ніколи більше не побачать свого батька. Я намагалася бути сильною лише перед дітьми, але не могла стримати біль, що мучив моє серце, моє серце було сповнене смутку і болю, тому що я дійсно була закохана в свого чоловіка. Я думаю про нього щодня і вночі, і завжди хотів би, щоб він повернувся до мене, я був дуже засмучений і потребував допомоги, тому звернувся за допомогою в Інтернет і натрапив на веб-сайт, який припускає, що доктор Алаба міг би допомогти своєму колишньому повернутися. Тому я відчув, що повинен спробувати. Я зв'язався з ним, і він сказав мені, що робити. Я зробив це, а потім він зробив мені приворот. Через 48 годин мій чоловік дійсно подзвонив мені і сказав, що він дуже сумує за дітьми, так дивно!! Отже, він повернувся того дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та дітям. Наш шлюб був міцнішим, ніж раніше, завдяки доктору Алабі. Він такий могутній, і я вирішив поділитися своєю історією в Інтернеті, що доктор Алаба був справжнім і могутнім чарівником. Я завжди буду молитися, щоб вона прожила довгий час, допомагаючи своїм дітям у скрутний час, якщо ви тут і потребуєте повернення колишнього або ваш чоловік перейшов до іншої жінки, перестаньте плакати, негайно зверніться до цього потужного орфографічного колеса. Ось його контактна електронна адреса за адресою: {dralaba3000@gmail.com} або WhatsApp/viber через його контактну адресу +1(425) 477-2744 Дякую, доктор АЛАБА.

    ВідповістиВидалити