В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

понеділок, 29 квітня 2013 р.

НОМЕ... Втілюємо мрії

Люблю я мріяти, розглядати картинки різні надихаючі, зберігати їх  у Пінтересті... Але для того, щоб процес "пішов", потрібно... щось для цього робити! Здається, все зрозуміло, але так складно розпочати робити ті маленькі кроки.
Скоро мине два роки, як ми з нашою любою домівкою ніжно полюбили одне одного і вирішили спільно йти по життю :) Вона, як і кожна краля, потихеньку почала чепуритися. Спочатку це були супер-необхідні речі, і то за мінімальною програмою. Та цієї весни постала рішуча вимога: потрібні меблі! І то негайно. З такою характерною дамою не дуже виходить сперечатися. Тому мені довелося придумати концепцію, вивчити ринок матеріалів, спланувати, як вмістити свою задумку в невеличку студію :) і знайти людину, яка сприйме ідею і втілить її у життя. Хочу поділитися радістю, що все це мені вдалося зробити, і в суботу - 27 квітня - була підписана угода з майстром! За місяць, сподіваюсь, наша домівка буде приміряти свої омріяні обновки:)
В той самий час, коли я робила ці свої маленькі і не дуже впевнені кроки, в іншому місті у своїй домівці одна люба подруга:) Юля вирішила надихнути мене і підтримати. Вона прислала мені чарівну посилку, в якій було стільки тепла і гарних побажань! Цей вихор гарних емоцій ще досі тримає мої крила в тонусі, за що я дуже вдячна!
Першим з коробки рішуче вистрибнув натхненник-блокнот, який сама себе придумав. Спочатку він ніби мав бути трав"янисто-зеленим, тоді якимось дуже ніжним, потім я пригадала про свою симпатію до стильних малюнків Софі Гріотто, розповіла про це Юлі, і ось він, соковитий та позитивний, та щей з модним клапаном!
Про мою любов до Дігуенських дизайнів  я вже писала, навіть маю картину від Нусі, і тепер в мене буде мешкати її родич - банер від Юлі того самого дизайну. Подивіться, як він гарно вписався на стіну, над ним - моя декупажна картинка, треба ж так вгадати :) Поки він повисить тут, а після примірки нових меблів ми з ним ще поговоримо:)
А ще до мене приїхав чарівний закоханий будиночок, який народився завдяки золотим рукам Юліного чоловіка Романа - це картонаж, будиночок з усіх боків має ажурні віконця, дах поклеєних мільйоном дирокольних сердечок, все пофарбоване білим акрилом... Тут слова зайві, просто милуємося, а я ще раз порадію, що в мене тепер є така дивовижна річ, і подякую родині Скребньових! (як можна розлучитися з таким чудом - я не розумію... :)) Колекція моїх будиночків росте...
Листівки для мене та Іринки теж нас дуже порадували. Та й взагалі - отримувати такі подарунки це просто неймовірно приємно! А головне - дуже вчасні і тематичні подарунки :)
Ура! Тепер я зможу втілити все-все, що захочу :)
А Іра навіть опублікувала в своєму блозі казочку, яку їй нашептав будиночок:)

12 коментарів:

  1. Очень рада за тебя!
    Вдохновляющие подарочки =))
    Домик - просто восторг! =)))

    ВідповістиВидалити
  2. О, подарунки чудесні. Я якщо, чесно, то як тільки у Юлі побачила цей блокнотик, то подумало про тебе ))) Так що він на 100% твій!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Так гарно написано про домівку)))) А будиночок надзвичайний!!! Така невимовна краса!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Олю, вітаю з подарунками, вони чудові! У Юлі талановиті руки, ще й чоловіка "підсадила":)

    ВідповістиВидалити
  5. Які чудові подаруночки!!!!
    Оля,нехай все задумане збувається)))

    ВідповістиВидалити
  6. вау! О це так щасття!!! Усе дуже гарне! Просто неймовірне! Дуже за тебе рада!

    ВідповістиВидалити
  7. очень интересно про дом..это самое приятное творчество-украшать дом,придумывать..бесконечность
    подарки,как всегда ,от души..и это редко встретишь

    ВідповістиВидалити
  8. Олюська, мені було приємно робити для тебе ці речі!!! І я дуже дорожу нашою дружбою!!! Ромчик розцвів як квітка від твоїх компліментів))) Ну і захвалила ти нас!!! Дякуємо!!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Дякую всім, хто захотів сказати мені кілька приємних слів та привітав з чудовими душевними подарунками! Все загадане обов"язково здійсниться, гарантую:)

    ВідповістиВидалити
  10. подаруночки супер, і бажаю щоб домівка надихнулась ними і дуже швидко стала такою, яка вона є вимріяна і задумана!:)

    ВідповістиВидалити
  11. Чудово! Мрії мають збуватися))) Подарунки просто МЕГА-позитивні!!! А картонаж мене здивував найбільше! Краса неземна! А я навіть такого слова не чула)))

    ВідповістиВидалити