В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

суботу, 3 листопада 2012 р.

Кухонна молитва

У кожного в оселі є своє улюблене місце. У мене - це кухня. Там завжди є що-небудь смачненьке, тільки на кухні, під чашку чаю або чогось міцнішого, трапляються задушевні розмови, на кухні ми з дитиною займаємося творчістю, розучуємо вірші, слухаємо музику, ну і, природно, готуємо :).
На кухні живе наше домашнє вогнище, яке береже щастя дому і родини... І тут печеться хліб. Яка людина здатна встояти перед запахом свіжого, гарячого хліба, який дарує відчуття свята!

Моя нова робота присвячена їй - КУХНІ.  
В усьому має бути багато любові. Готуючи все з хорошим настроєм та любов'ю, ми віддаємо частинку своєї любові близьким! Думаю, така своєрідна молитва налаштовуватиме на правильний лад :)
 "Боже, благослови мою маленьку кухню, я люблю кожен її куточок. І благослови мене, коли я роблю совю роботу, мию тарілки і каструлі. Нехай та їжа, яку я готую, буде приправлена твоїм великим благословенням і твоєю милістю, але найбільше - твоєю любов'ю!"
 Овальне дерев'яне панно 18*25 см, серветки, акриловий лак, акрилові фарби, стрічка. Текст з інтернету, перекладений українською.

Як вам така ідея подарунку своїй улюбленій кухні? :))

31 коментар:

  1. Чудовий подарунок! Кухні пощастило )))Олічка, а роздрукований текст (чи картинку) потрібно змочувати? Він не розтікається під впливом клею чи лаку?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) Роздрукований текст клеїла як звичайно, за допомогою файла, зверху легенько промазувала лаком - ніби нормально...

      Видалити
  2. Олюська, ти - чудо і твої творіння чудові!!! Завжди після прочитання твого посту мене оточує почуття тепла і затишку, ніби на твоїй кухні побувала))) Дякую тобі за це, наша феєчка!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Ну ти справжня фея ))) вмієш додати такого тепла і спокою )))
    з такою молитвою і господинькою твоя кухня буде самою найкращою, а дорогі тобі люди будуть часто збиратись на затишній кухні потеревенити про життя, а інколи і просто разом помовчати )))

    ВідповістиВидалити
  4. супер! дуже позитивний пост! так.. більша частина часу проведеного вдома - це перебування на кухні (не рахуючи сну в спальні)) кухня точно порадується такому подарунку, і на ній будуть готуватись ще смачніші наїдки!

    ВідповістиВидалити
  5. Вперше таке бачу. Цікаво, мило, щиро, вишукано й дуже душевно...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не дивуюсь, бо точно такого, мабуть, ще не було :) Зачепила ідея - тому душевно :). Дякую!

      Видалити
  6. Очень нежно и душевно! Важно делать иногда что-нибудь для себя, для своего дома.

    ВідповістиВидалити
  7. кухня тобі віддячить за такі слова! ;)
    Майстерність твоя на найвищому рівні!!! я в захваті!

    ВідповістиВидалити
  8. Клас!!!Як мені це сподобалось!
    Точно,Оля,кухня тебе не забуде!)))А якщо без жартів-дуже гарна ідея і її втілення!Теплі,прості слова додадуть лише затишку твоїй кухоньці!

    ВідповістиВидалити
  9. Олю, твоя молитва просто заворожує! вперше навіть трошки шкода стало, що "справжньоï" кухні в мене нема (в нас відкрита на вітальню, то ж всі задушевні розмови, кава і міцніше - на дивані за журнальним столиком)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже приємно, дякую :) В мене в принципі теж немає в квартирі дверей, і трохи "студійно", але як зона в кольорі і арочкою - кухня відокремлена. Добре, що є ті розмови, і вони ведуться :) Не важливо, де саме, важлива їх наявність і аудиторія :)))

      Видалити
  10. Олюнь, я просто закохана в твої роботи :) У кожній відчувається частинка твоєї душі і любові :)))
    Гарне панно :)

    ВідповістиВидалити
  11. Оль,сразила на повал!Нет слов!!!Крутооо!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Оля, чудове панно! Гарні і зворушливі слова!

    І, фото у тебе супер! Майстриня, що скажеш!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую. Не буду приховувати, ваша увага і гарні відгуки дуже стимулюють до творчості і самовдосконалення :)

      Видалити
  13. Фея)Чаклуєш все)Все нові та нові молитви\заговорки,травки\муравки.....Скоро причарує навічно.Краса неземна,як завжди!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. За красу дякую :) А про чари - так Феї ж не чекають, доки світ їм все подарує - вони починають самі творити свою реальність, якщо потрібно - то і з пензликом в руках... :)

      Видалити
  14. Направду пречудовий подарунок своїй кухні!!:)

    ВідповістиВидалити