В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

неділю, 7 жовтня 2012 р.

Творчий врожай

Осінь - пора багата на плоди, тому пора і відзвітуватися, чим я тішилася дощовими вечорами.
А тішилася я ... кицями-закладками :) Вони хоч і маленькі, та коло них потупцяти довелося... Передавайте привіт від мене, кому пощастило з новим мешканцем!
Ще народився новий черевичок-гольничка. Він ніяк не міг обрати, яким йому бути - мабуть, задивився на киць :) Заздрив то тій, то іншій... і вирішив бути "дволиким" - лавандово-кавовим :) Я не заперечувала, обидві теми мені близькі, і я в певній мірі його розумію - такий складний крок... :) Подушечка теж прикрашена декупажем - букетиком лаванди.
Оскільки на цей раз у Львові я гостювала у Зірочки, а вона вперто вважає мене лавандовою феєю :), довелося якось довести ту свою "фейність" і придумати особливий дар. Ним став кущик лаванди, він вже дбайливо посаджений руками власниці у своє новеньке кашпо. Ось яке:
Чимало спільних знайомих знають про те, що родина Зірочок колекціонує все, що пов"язане з ведмедиками Тедді. Поповнити колекцію завжди приємно, подумала я, та, на жаль, не знайшла жодної серветки з цим героєм. Але бажання зробити сувенір для Настуні було дуже сильним, і я... роздрукувала ведмедя на серветці, а тоді трохи домалювала, і ось що вийшло: 
                          
А тепер покажу свій останній доробок з серї "відроманія" :) Першим було кашпо, в якому росте лаванда Нусі. Його побачила знайома і попросила подібне (я його не сфотографувала, терміново віддала) - це друге. Третє  - в Зірочки, вище по тексту. Ну і ось воно: тадам! Нуся замовила мені ... новорічне кашпо. Вона так і прагне підсадити нас усіх на цю тематику :) Але я вдячна їй за це, бо відчула запах ялинки і мандаринів, коли шкурила і лакувала її відерце:

Сподіваюсь, господиньці сподобалося, і цей ангелик буде наближати свято, яке вона так любить :)
Ну і наостанок похвалюся своїм новим блокнотиком, на створення якого я, сама того не відаючи, надихнула Зірочку :) Що тут сказати - горошок, Гапчинська, фея, чотирилисник - свято для душі, одним словом!
Дуже  дякую за такий мистецький витвір, обіцяю не шкодувати, а використовувати за призначенням :) Плани і бажання, уперед!

Тсс... Вчора я купила собі трафарет, буду пробувати нові техніки. Потім розкажу...

39 коментарів:

  1. Олюська, суперові коти!!! Теж кавову тему люблю. Відерка для Нусі і Зірочки - просто ВАВ!!!! Надивитись я на твої роботи не можу, настільки все продумано і душевно!!! І Тедді вдався на славу. Уявляю як дівчатка-зірочки Оксанка і мала Нуся) тішилися)))

    Олюська, ти таки справжня фея, кавово-лавандово-теддікова))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Добре, приймається! Дякую за те, що так цінуєш мене :) Страшенно приємно... мурррр-мяу :)))

      Видалити
    2. ))) Тедікам найбільше тішиться Зірочка більша ))) мала ще напевно не розуміє того всього ))) але і щітку не відда мені теж )))

      Видалити
  2. Оля!!! Кофейные котейки - мммм!!! Тащуусь))))

    А кашпо лавандовое - это меня вообще покорило!!!!! Ты-таки точно лавандовая фея!!! 100%!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Оля, ти фея, ще та :), але не показуй одним своїм чарівним махом стільки краси!!!!! Бо я не можу слова захоплення докупи зібрати)))))
    Відерка-кашпо такі класні! А оте твоє чарівне роздруковування на серветці для мене таємниця з таємниць!!! Але ж ти фея, тобі можна все...
    Ну, і блокнотик маєш гарненький! ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, прислухаюсь, махи будемо дозувати :))) Кашпо і мені подобаються, як би це собі хоч одненьке начаклувати... Роздруковування насправді дуже приземлена річ, якби ще не було загрози псування принтера... :) Блокнотики всі мають свої почесні завдання і місця в моєму серці :)

      Видалити
  4. Погоджуюсь з Алінкою: стільки краси за один раз дуже важко витримати :-)))))) Молодчина! Коти кльові :-) Найбільше мені приглянулось відерце новорічне (дуже вже я полюбляю це свято :-))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт, дякую! Та якось не хотілося гратися по одному в пості. То всі і закинула... Відерце святкове, правда :)

      Видалити
    2. А коли тебе чекати на каву в Рівному?

      Видалити
  5. Ого, яка краса! Треба писати уверху нового посту.. обережно багато краси, слюні не пускати... ))) Оці кашпо чи то відерця справді дуже гарні! Лавандове суперове, але і новорічне просто неперевершене! Ти, молодчинка!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ОляЮ а ці відерцяЮ ідуть як глечики для вазонів чи для чого, розкажи мені нетямущій людині... дякую!

      Видалити
    2. О, пропустила :) То такі відерця, які культурні люди називають "кашпо" :)) Вони просто маленькі, і в якості відер їх не дуже використаєш... Зате з декоративною метою - це на 100%; універсальна річ - і вазона туди вставити, як горщик вміщається (дівки прямо і посадили...), і насипати яблук, печива, цукорків, горіхів... що там ще любиш? Або для різних дрібничок - гребінці там, заколки, резинки... Та можна придумати таке!!! Хтось казав, що прищепки для білизни складає :) Тут вже на що вистачить фантазії. І - дякую!

      Видалити
  6. Надя, це точно)) я знову сижду і витираю слюні)) Хочеться написати яке то гарне і яке це прикольне.. але в такі моменти словниковий запас кудись дівається, залишається лише Ааа.. Вау)) Спочатку думала, аа.. котики, ну це вапшє.. а прокручуєш сторінку далі, а далі знову краса! не можливо вибрати фаворита))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, хваліть мене, хваліть! :) Я не проти. А котика нацей раз ти прогавила, їх роздавали на Бамбетлі :) Ну, тепер буде стимул!

      Видалити
  7. Покорила ти такою купою краси всіх ))) відерця суперові, оте новорічне таке казкове, ммм, Нуська мабуть пищала від радості )))) а черевик, черевик то який стильний! і подаруночки чудові!

    П.С. Центральний кавовий котик і тобі привіт передає, в гості кличе ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Супер-дякую! чудово, коли одні пищать а інші слюнки пускають :) Як в дитсадку :)))

      Видалити
  8. Ммммм, скільки краси! Я своєму котику привіт від тебе передала і він промуркав щось у відповідь ))) - думаю, що це був його котячий привіт тобі ;)

    ВідповістиВидалити
  9. Так, настала осінь, а з нею нестримне бажання творити...))! Суперовий врожай ти зібрала)),все дуже красиве!!! А відерця, бач усім як сподобались)),і мені в тому числі)))!

    ВідповістиВидалити
  10. Олька,ну ти пропелер маєш замість феячих крил,чи шо?Стілько всього наробила тими вечорами)))
    А відро моє чудове,Зірочка ледве віддала його мені ггг)))
    В ньому на Різдво ми будемо зберігати печево власного виробництва.Вчора спеціально були придбані формочки з новорічною тематикою)))
    Так що ще раз шлю тобі письмову подяку,за красу,створену твоїми руками)))
    І за котика дякуємо,сьогодні він шукатиме собі місце у новій оселі))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пропелер? Гм, мабуть :))) Не погнули відро у боях за право власності? :) Заздрю формочкам, треба і собі таке вчверити... Письмова подяка приймається, а твій котик дуже гоноровий, з Дігуену, розумієш, не схотів з тими простими фоткатися. То ти вже його зазнимкуй :)

      Видалити
  11. )))) ой, Фея, Фея ;)
    Так, лавана моя вже має нову домівку...ну точніше росте в тому кашпо ))) я все переживала чи не буде їй зле, чи може треба було дирочок наробити...ТТТ наразі росте )))
    і котик лавандовий мій мурчить тут поруч від задоволення;)
    ну а щітку мала так і не віддала )) зате тепер сама з таким задоволенням розчесує свої "коси" )))
    короче бомбезне те все !!!та й взагалі зроблене від душі і власними руками це найкращий подарунок ;)
    так що мерсі тобі моя лавандова фея ))) до речі ти в мене так і записана в телефоні )))
    Чмок тобі і Іринці ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну все, пропеллер вже заходиться, він в захваті від коментів :) Коси - вони ростуть, скоро будуть як у нас :) Насмішила про телефон :) Я перед приїздом шукала твій номер, згадувала, як же я тебе записала, на яку букву - О чи Ф :) Тепер ясно, що на "Зи" :) Будьте крепкі і не хворійте!

      Видалити
  12. я тоже пооблизывалась и теперь хочу такие ведра..
    а у тебя там уже музей рукоделок..
    спасибо твоей Фее ЗА ВСЯКИЕ ВДОХНОВЕНИЯ..я на выставке ФР столько интересных салфеток навыбирала

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :)) Знатные ведра :) Музей - ну разве что виртуальный, ведь ничего этого дома нет, все у добрых людей :) Спасибо и тебе, что заходишь в гости и радуешь :) А салфеток много не бывает...

      Видалити
  13. Такі милі киці) та у тебе все таке гарненьке і ніжне, новорічне відерко просто чудове) нових тобі ідей у новий блокнот)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Оля, дуже хочеться побільше тих ідей - ну і часу б не завадило!

      Видалити
  14. Олічка, скільки краси!!! де ти час береш, поділись таємницею;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Розвеселила мене :) Та це, мабуть, не моя таємниця. Час має якусь особливу здатність - розтягуватися або сплющуватися :) В залежності від того, чим зайняті голова і руки. Думаю, коли я щось створюю рукодільне, я занурююсь в той дивний світ, де якраз і змінюєтсья отой відлік часу :)

      Видалити
  15. Олічка, погоджуюсь з Оксанкою, ти справжня лавандова фея :))))) Відерка просто неймовірні!!!!! Я просто прибалділа :) А щіточка з Теддіком яка гарнюня.. краса!

    ВідповістиВидалити
  16. Оль,ну какие же работы все замечательные,такие душевные.Всегда ими любуюсь!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ирина, огромное спасибо, мне очень приятно, я буду стараться :)

      Видалити
  17. Ух-тиии скільки краси!Декупажна фея ти))))

    ВідповістиВидалити
  18. Оль, а башмачки керамические?, (мне привиделось, что шитые), ведерки бесподобные, очень красиво! А я пока не могу замахнуться на блокнотик, здоровский получился!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привет, да, керамические, мои любимые :) Там только подушечка из ткани вставлена, для игл... А на блокнотик и я не замахивалась пока, подарили же! :)

      Видалити