В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

пʼятницю, 5 жовтня 2012 р.

Карусель життя...

Яка цікава штука наше Життя!
Воно просте і складне одночасно. Воно, як карусель, обертається по колу і не зупиняється ні на хвилину. Сьогодні ти плачеш, а завтра знаходиш те, що дає тобі сили для радості. В дні печалі час тягнеться неймовірно довго. А ось щасливі і радісні дні біжать настільки швидко, що іноді здаються однією прекрасною миттю. Як хочеться зупинити цю мить! Але карусель все крутиться...
Давайте прокатаємося на моїй каруселі і подивимося на пригоди рівнян у славетному місті Львові в минулі вихідні :) Поїхали в темпі вальсу...

Оскільки темою подорожі було свято кави, нашим першим завданням було вияснити, звідки ж береться кава? Ми знайшли! Її добувають... в копальні кави!
А ось і наш врожай :) Вистачить надовго. Можна спокійно рухатися далі...
Головними дійовими особами, звичайно, були свіжоспечені подруги Настуня та Іринка:
вони вибирали шоколадні подаруночки, смакували коктейлями і веселилися з нами на всю катушку! Навіть приманювали Нусю плакатом на Бамбетль :)
Приємним бонусом подорожі була зустріч з блого-подругами в реалі. Вони всі дуже хороші, гарні і щирі люди, які зарядили мене позитивом! Привіт вам!
Дивіться, які ми "заряджені" і замріяні:
Під час прогулянки старовинними вуличками в мене виникло дивне бажання зафіксувати на фото архітектурні деталі, які привабили моє око - щоб потім роздивитися ближче. Вийшла колекція балконів і дахів :)


Можна довго милуватися і дивуватися майстерності будівельників, які залишили цю музику в камені для майбутніх поколінь...
Дівчата люб"язно провели нас до магічного лева, який виконує бажання, якщо покласти йому руку до пащі :)
Не знаю, що загадала Ірина, а я дуже хочу потрапити в оперу! Я запустила своє бажання у Всесвіт, а Зірочка обіцяла допомогти :)
А ще мене дуже привабив цей вхід - я впросила, щоб мене сфотографували напам"ять. Думаю, через певний час я заведу собі щось подібне - можливо, це теж буде салон декору, а можливо... Побачимо :)
На цій позитивній ноті хочу висловити особливу подяку господарю гостинної оселі, що приймала нас в гостях - це Сашко, чоловік Оксани Зірочки.

Цей мудрий і витриманий чоловік був надійним тилом всієї програми, терпляче витримував наші творчі забаганки, а також відповідав за транспортне питання (завдяки ретельному вивченню Зірочкіного блога я відразу впізнала його на вокзалі! Коли сказала йому про це, він був здивований:)) Саша ідеальний чоловік, він займався дітьми, коли це було потрібно нам :) і піклувався про Тіма - кучеряве і лагідне чудо, яке живе в їхній родині. Моя дитина до сьогоднішнього дня перебуває в захваті від собаки:
 Ось така щаслива родина приймала нас в гостях у чудовому місті. Дякую вам усім! Обіцяю повернутися (у вас так добре :))!!!
Нехай наше життя, як ярмаркова карусель, буде розфарбоване в найяскравіші кольори, і нехай рухається розмірено вперед і тільки вперед - ще стільки всього треба встигнути! :)

Дозвольте ще кілька слів  - не втримаюсь! Не знаю, як ви ставитесь до японських мультфільмів аніме, до вчорашнього вечора я сама небагато про них знала, а те, що знала - було не на користь їхній репутації. А даремно. Музика, яку я поставила на початку поста, не лишила мене байдужою, і я мусила подивитися цей мультфільм знаменитого (як виявилося :) режисера  Хайао Міядзаки - "Ходячий замок". Не знаю навіть, як це пояснити, але ця історя виявилася настільки захоплюючою, і так вплинула на мене - ясно, що в кінці я ридала (чого давно не було :). Любов перемагає! І як важливо бути вдячним життю за все і шукати позитив навіть у складних ситуаціях. А композитор Джо Хісаіші буде тепер одним із моїх улюблених...

30 коментарів:

  1. Ну правильно, замість того, щоб швиденько доробляти чергове замовлення, поки мої мужики залишили мене наодинці, я сиджу тут і "пускаю слину" біля екрану :-)))))) Які ж ви молодці, Олю!!!! Шикарно відпочили! До речі, як у тебе вівторок-середа, крепко завантажені? Можливо буду в Рівному... хоча боюсь обіцяти - в нас знову ангіна :-((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Слину? :)) Так, було цікаво, дуже! В Рівне приїжджай, я буду на роботі, правда, але зайдеш до мене на каву!

      Видалити
  2. Ти тут цілу історію написала ))) отак читає і всі події тих днів знову прокручуються в голові ))) крутезно було!! Тішусь що ти нарешті вибралась до мене і ще й дівчат підбила повиходити ))) Повторимо обов"язково і в Оперу підем ;) я вже пробила програмку )))
    а я ще розкажу про свій приватний МК )))) так файно було )))
    ех......короче ми чекаємо вас ще )))
    п.с. ну а Тимка ти зря так розхвалила ))) не такий вн вже і чемний )))
    п.с.с. ну і Сашко в мене дійсно найкращий мен ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Повторимо! Я теж маю ще що показати, але думала не плутати мухи і котлети (Львів і наші шедевральні подєлки :)) І рада, що хоч з думкою про Саню погодилась ))) Ти йому зачитаєш мою подяку? :)

      Видалити
  3. я ще одна слинкопускачка... Молодці, дівчата! І дітки молодці, і Сашко!... :)
    Тимко на фото таки чемний)))
    А Нусяка чо не фоткалась? Вредна була? ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, колего, вітаю :) Всі молодці крм Нусяки. Вона була настільки нечемна, що переплутала дату приїзду - приїздить до Львова... завтра! Спізнилася на тиждень. Але то жарт. Насправді вона була не зовсім здорова, тому - плакат... :)

      Видалити
  4. Які Ви класні,і фото просто суперові!!!!!
    Молодчинки,що зустрілись,чудовий відпочинок!!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. ...і я там був,мед\пиво пив,по вусах текло до рота не попало...Гарно ви погуляли)))Гарні ви)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, та й ви були нівроку, дівчино з фіолетовим манікюром та балетками в тон, з вашим майбутнім призерчиком Уїмблдону! Тільки унікальні фото про це - на фотоапараті Олі bre. Тому подивимося пізніше, думаю :)

      Видалити
  6. Оля, дякую за розповідь... я казала, що люблю тебе читати! Ти дуже захоплююче пишеш і розповідаєш!
    Балкони і дахи теж люблю фотати, але мабуть не всі розуміють цю красу і історію... хіба, що такі вар"яти як ми з тобою! Хоча у Львові особливо і не приглядалася до цих деталей... а все через те, що живу поряд, тому не сприймаю це як щось варте уваги! Як, то кажуть... не ціную, те що маю під самим носом! Хоча дуже люблю Львів! Рада, що вибралася, до вас, бо рішення було миттєве і спонтанне, а такі моменти зазвичай проходять найкраще! Щаслива від того! Ви такі гарні біля Оперного!
    А, Зірочки муж, таки дуже терпелячий!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, приємно писати коли це люблять читати :)) Так, з балконами історія ціла :) Це ціла наука, вміти цінувати своє. Молодчина, що знайшла час і бажання приїхати. І - так, муж те що треба! :)))))

      Видалити
  7. Какой красивый город - ЛЬвов! Столько интересных деталей ты сегодня нам показала! Не каждому дано увидеть их. Пойду поищу мультик, обязательно посмотрю. Музыка, несомненно, великолепная! Спасибо)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вот! Вот настоящий ценитель искусства и особенно музыки :) Я ждала этих слов. Спасибо!!!

      Видалити
    2. А ссылка на мульт есть - на название надо нажать :)

      Видалити
  8. крута у вас була зустріч! молодці, що зібрались і відпочили разом. бажаю ще багато такого позитиву

    ВідповістиВидалити
  9. шойно начиталась в оксанки, а тепер у тебе в блозі!!!
    дуже гарно і захоплююче все описано, і фото львова просто вауууу! аж тішусь за своє місто!
    а як останній підземелець вилетіла з блогів тимчасово і провтикала вашу зустріч.... :(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, що відгукнулася хоч зараз :) Нічого, ми ще огого! все зможемо.

      Видалити
  10. захоплююча розповідь про не менш захоплюючі вихідні, Львів як завжди вражає оригінальністю, самобутністю та своєю неповторною енергетикою. так вже сталось, що у Львові ми були паралельно і не вистачило якоїсь годинки, щоб зустрітись, але ми обов"язково це виправимо ;)
    Ви дівчатка-красуньки, впевнена, Іринці назавжди запам"ятається перша поїздка до Львова ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за теплі слова! Так, Іринці дуже сподобалося, вона навіть носила до школи ті зерна кави з копальні. Вони для неї якісь чарівні :) Тепер будемо вивчати розклад руху автобусів до... Нововолинська! Готуйте згущонку :))

      Видалити
  11. у вас с Оксанкой все так завлекающе написано,что тоже хочется туда попасть и все увидеть и вас таких фаезных!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, хорошо, что удалось завлечь :)) Думаю, скоро откроют какой-нибудь способ, например, телепортацию (вместо скайпа:)), и можно будет собираться всем нам где-то в красивом месте...

      Видалити
  12. Клас, така гарна екскурсія получилась :) А я так і не вибралась з дому, до Львова на каву :(((( Ех, може у наступному році :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. Ти, головне, заплануй, а рік знаєш як швидко пролетить! Он вже скоро Новий рік! :)

      Видалити
  13. Львов прекрасен априори, сама только из него, красавца, вернулась =) А восхитил меня момент твоих очаровательных каблучков на львовской брусчатке - богиня! =)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, так мы параллельно развлекались :) подписываюсь под каждым словом :) Мы такие :)))

      Видалити
  14. надзвичайна розповідь, мені теж (знову, бо вже читала), так туди захотілось!!!! і малечі моïй кумпанія таких двох принцес була б до вподоби, точно))) фото бомбезні, деталі зачаровують!!! в нашому місті теж повно таких споруд з "наліпками" і фігурами, та я не те що не фотографую ïх, я вже навіть і голову не підіймаю, коли прохожу...
    а стосовно попереднього коменту про підбори посміхнулась, бо як в Чернівцях, де я раніше жила, так і зараз в Метці, також бруківка, і я також практично завжди на підборах))) а що, ми такі, підтримую)))
    чекаю розповіді про Бамбетль ;-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за коментар, заходь частіше! Розповідь - невеличка, правда, є на новій сторінці - "Про назву". Прошу туди :)

      Видалити
  15. С огромным удовольствием ещё раз .....вместе с вами погуляла по городу" с запахом кофе."...я то знаю ,что такое шахта....немного спускалась туда....зашла девочка и вертит головой..свет бьёт всем по глазам..говорю отключи канагонку......она была в замешательстве..............прикольно конечно придумали................

    ВідповістиВидалити