В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

суботу, 14 січня 2012 р.

Повертаймось до творчості?

Вітання зі Старим Новим роком, Василем і наступними майбутніми святами!
Наспівались, наїлись, насвяткувались, відвідали, кого могли, думаю всі заскучали за плідною творчою працею :)) Читала не раз у ваших/наших бложиках... От би ще натхнення де знайти, чи прикупити... але таких магазинів ще не зустрічала, отже все залежить від настрою і стану душі. Бажаю вам віднайти той стан і ділитися ним зі мною!
Можу показати кілька штучок, які були зроблені ще в грудні. Раптом, комусь сподобається...
Цей імпровізований віночок висить над вікном в кухні. Дзвіночок задекупажений, а пташок я вирізала із звичайного паперу, на якому роздрукувала нотки... Пташечки висять над батареєю, і тому тепле повітря їх постійно ворушить і крутить, то вони ніби літають, доці дууже сподобалось :) 


Це наша ялиночка. Ви свої показували, то я теж вирішила. В цьому році процесом повінстю керувала Іринка, це її дизайн :)

Ця дивна штука висить на лампочці в кухні. В нас поки немає люстр в квартирі, тому є безмежнний простір для втілення чого завгодно. Цю дивовижну білу ковану закарлюку я отримала в подарунок від Нусі, і от на ній поки живуть ангелята та новорічні кульки. Думаю, ця прикраса буде оновлюватися посезонно :))

Це моя доня на святковому ранку в школі, думаю, всі вгадають її образ :))
 Це маленька декупажна ялиночка. Вона двостороння, так що колір фасаду можна обрати по бажанню :)Дуже сподобалась мені ця заготовка, та й подарунок для подруги вийшов непоганий:

 Ну і на закуску - нарешті я надихнулася безліччю ідей в інтернеті, і спробувала зробити щось типу органайзера для моїх мільйонів сережок. Була у мене давно "потерта-пошкрябана" рамочка, знайшлася підходяща сітка від букету... Ну про мільойни, звичайно, жарт, але в кожному жарті, як то кажуть... :) Дуже люблю сережки, це улюблена прикраса, вони мають бути інші кожного дня, якщо забуду одягнути - відчуваю себе трохи роздягненою :) Тут помістилася малесенька частинка колекції, це перша спроба. Половину сережок зробила сама:
 Тепер час готуватися до наступного свята? Як думаєте? Всім удачі і великих задумів!!!

27 коментарів:

  1. Чудовий різдвяний декор!:)
    І цікава ідея з органайзером:)

    ВідповістиВидалити
  2. Олюсю, все таке гарне!!! Віночок з пташками - супер ідея, ялинка стильна, а доця і мама - красуні!!! Молодці!!!

    ВідповістиВидалити
  3. яка в вас затишна оселя )) Красуня Мальвіна так чудово вбрала ялиночку, видно що як і мамуся творча особистість і відчуває красу ))
    а від ялиночок і твого органайзеру я балдію )))
    красунечки!! ;)

    ВідповістиВидалити
  4. Ой, столько красоты!!!Безумно веночек понравился, рамочка- супер!!!
    Я уже начала к праздникам готовится))

    ВідповістиВидалити
  5. Олічка, віночок з пташечками чудова ідея!! Іринка майбутній дизайнер, гарна у вас ялиночка, і ви з нею - красуньки!! а ота декупажка ялиночка - то взагалі чудо, супер!

    ВідповістиВидалити
  6. уявляю, як ті музичні пташечки "літають"( у нас вазони завжди танцюють від батарейної "музики")))
    А Мальвіна чимось засмучена? Чи то у неї образ такий ;)
    від ялиночок я теж балдю - і від дизайнерської, і від декупажної! А сережки... Я так завжди хотіла мати дірочки у вухах.. Але, не судилося((( Класний органайзер - мало того, що стильний і гарний, то ще й зручний, напевно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за добре слово. Мальвіна дійсно трохи засмучена, а чому - не знаю... Бліденька якась... А чому зараз пізно мати дірочки у вухах?

      Видалити
    2. то довго розказувати))))

      Видалити
  7. Ну ти і молодчага!Стільки краси натворила!Дуже ялиночка сподобалася двофасадна)))Ну і зелена красуня в тебе везподобна!А мальвінка вообще краля!Треба і собі таку перуку десь відшкребти)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Перуку даю напрокат :)) тільки свисніть. Її навіть тато наш приміряв, ото вже ми нареготалися...

      Видалити
    2. я думала, Нуся напише "Треба і собі таку Мальвінку" ;) То ж треба!!! А то Матвію скучно саменькому))) Мабуть ;)

      Видалити
  8. Оля, а мені люстра дуже сподобалася, я навіть і не зрозуміла, що та закарлючка, то не люстра) Досить оригінально і стильно!

    ДОняв образі Мальвіни дуже гарна!
    Ялиночка теж мені сподобалася!
    А, органайзер, то взагалі суперовий! Молодчинка!
    Бачиш, перший крок по боротьбі із лінню зроблено! Ура!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, чудово, значить не треба всім гостям пояснювати, що то зовсім не люстра :)) Ура, хай та лінь десь втікає подалі.

      Видалити
  9. О, сколько красивостей сразу!!!! Оль, все такое классное!Очень понравилась белая штуковина - это ж какой простор для творчества! Елочка фантастическая просто! Классная идея с органайзером, очень понравилось!
    Ну а отдельной строчкой - красавица Мальвинка с красавицей мамочкой))))

    ВідповістиВидалити
  10. Оля, какая новогодняя красота у тебя дома, Мальвиночка с мамой тоже красавицы похожие, очень впечатлили твои подвесные сережки !!! Здорово!

    ВідповістиВидалити
  11. скільки цікавинок в тебе вдома!!! це тааак класно! молодці!!!
    я прочто в захваті від двосторонньої ялинки!!! суперова ідея!!!
    і мальвінка красуня!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Класно, що вам подобаєтсья, це мене дуже підтримує і тішить!

    ВідповістиВидалити
  13. Мальвіна-просто натуральна !А ти біля неї-прям добра фея))))Вітаю з переїздом в СВОЄ житло!!!Я в екстазі від пташечок і того віночка....і прям уявляю,як вони крутяться від теплого повітря....Ялинка суперська ваша!Мала твоя має дизайнерський хист)))А та дерев"яна ялинка-неймовірна,і її винятковість в першу чергу в тім,що там такий декупажик забацаний)))Про кульчики.....мммм...заааздрююю ....я також лю кульчИки різні...тільки не лю валянних...

    ВідповістиВидалити
  14. Від імені доброї феї - стращенно приємно все це читати! А валяних в мене немає поки...

    ВідповістиВидалити