В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

середу, 26 жовтня 2011 р.

Слава Нетішину!

Нещодавно, а точніше 22 жовтня, мені пощастило долучитися до святкування дня народження міста Нетішин (Хмельницька обл.). Запросила подруга Наталя, яка мешкає в цьому чудовому містечку, вона також була і в оргкомітеті. Ці люди зуміли організувати дуже хороше свято, програма була насиченою - і ярмарок, і різноманітні розваги, парад, концерт, вогняне шоу, були навіть клоуни, театр живих скульптур та флеш-моб! Мені страшенно сподобалося. Відчула себе частинкою їхньої родини - родини, яка любить своє місто і пишається ним.
Покажу кілька кадрів:
Далі:
Мар"яна в роздумах, що б запропонувати покупцям.
 Довелося "прикрасити" стовп, йому було сумно просто так спостерігати за рухом :)
Хто впізнав мій священний чумайдан? :)) В ньому тут ще є новий годинник (за мотивами Мони Свард), але його купили відразу - підбігла жінка і просто вихопила його з рук, не питаючи ціну, і простягнула мені купюру з нулями... Буває ж таке...
Ну і саме свято:

 Парад. Нікому нічого не нагадують оті транспаранти? Коли мені було дуже мало рочків, ми з мамою ходили на такі заходи - в травні і жовтні :))


 Це флеш-моб: на певну годину збиралися люди, які утворювали напис - назву міста. Це все знімалося на відео і фото з даху найвищого будинку. Такого масштабу мені ще не доводилося бачити!
 А ось і театр живих скульптур. Ці "посріблені" хлопці простояли у своїх позах нерухомо по кілька годин. Вони, мабуть, викликали найбільший ажіотаж!



Гарний був день, і погода сприяла. Побільше б таких свят! Всім чудового настрою!

Кого зацікавило, більше фото тут (фотографи Vetra&varvara), і відео про флеш-моб тут


17 коментарів:

  1. Ще й погода бачу видалась такою ж гарною, як і саме свято ))) Олічка, ось ця вся краса, що на останньому фото ТВОЯ??? наскільки ж воно все гарне!!! зараз засяду все-все розглядати!!!

    ВідповістиВидалити
  2. столик у вас немаленький в смысле ассортимента..мягко говоря поражает..столько красоты

    ВідповістиВидалити
  3. ОЛЯЯЯЯЯ!!!!!!!!Я така рада тебе бачити і читати твій звіт саме задоволення)))Я також ЗАКОХАЛАСЬ в той годинник!!!Вимагаю,нє прошу "настойчіво" -ВИШЛИ мені таку заготовку...скільки б вона не коштувала!!!Я її хочу!!!!
    Я дооовго розглядала(і ще буду)твій столик з роботами.Стільки краси!!!А ще видивилась ті бланки,де люди можуть записатись до вас на МК))))Кльово!!!Вони ще не знають,яке це заразне діло-ДЕКУПАЖ!!!Я заразилась)))
    Цікаво позаглядати було і на інші столи:Ті кицьки керамічні та горшики-гарні)))Веселе свято,бачу.Таке домашнє...

    ВідповістиВидалити
  4. Оля, дуже цікаво!!!!!Я теж люблю всякі такі свята в місті, але чомусь рідко випадає туди попасти...А роботи ваші...ммм...просто суперові!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Олюсь....а я вже скучила за тобою ))) приїжджай ще!!!! ;)
    роздивлялась твої вироби з відкритим ротом...і навіть чоловік дивився і не вірив що це декупаж і з салфеточок можна таке зробити ))
    ти просто ЧАРІВНИЦЯ!!! я в захваті!!
    п.с. і дуууже тобі пасує кепочка ;) красуня ;)

    ВідповістиВидалити
  6. Круто! Олю, Ви мене тоді так "заразили" цим ярмарком... 2 дні нила чоловікові, що хочу поїхати... але, як завжди в найвідповідальніший момент Марик затемпературив і все "накрилося" :-(
    Рада, що все прой1шло чудово! Вітаю! Побільше б таких шанувальниць, як нова власниця цього чудового годинника!

    ВідповістиВидалити
  7. Краса неймовірна! Дуже хотілося б побачити все це на власні очі та ще й потримати в руках. Якось потрібно спробувати цю дивовижну техніку...Молодець! Захоплююсь творчістю таких людей, як ти)))

    ВідповістиВидалити
  8. Привіт, дорогенькі! Я теж всіх рада бачити, навіть вражена такою кількістю коменарів! Дякую за "красуню", кепочку, чарівницю :), годинник і все інше!!! З Наталкою домовимось особисто. Чесно признаюсь, що права частина столу - роботи чудової рівнянки і моєї коліжанки Мар"яни Пілішко (там в рамочці є напис). Дещо ми "змішали" в купу, щоб гарно виглядало. Але, в принципі, щось схоже і я могла б зробити. Ясно, що у кожного свій стиль і т.д. Дійсно, мало хто вірив, що це серветки, умовляли признатися, що намальоване :)) Я додам знизу поста два посилання, кому цікаво, там більше фото і відео. Ще раз дякую! Так шалена команда вболівальників у мене! Ростуть крила.

    ВідповістиВидалити
  9. Оля, я теж роздивлялась з таким захопленням роботи-на фото....Ти просто художник ;-)
    Дуже рада за тебе,що свято вам вдалося й шкода,що не могла теж туди потрапити....

    ВідповістиВидалити
  10. Яка краса... Знаєш, оце справді свято! У нас в місті такого немає... Транспоранти, теж нагадали дитинство і парад... але тоді вони були усі червоного кольору)
    А твої роботи дуже гарні, і годинника недарма відразу купили, він суперовий!

    А, оті хлопці, міми, то взагалі красота...

    ВідповістиВидалити
  11. була я колись у Нетішині - місто таке... просторе і широке!
    Ваш стіл і стовб явно виділялися з загальної картини - повторюся, але там таки краса неймовірна! Ви чарівниці ;)

    ВідповістиВидалити
  12. Ще раз дякую! Дже приємно. Це, мабуть, був останній ярмарок в сезоні. Тепер треба братися за ПІФи. Правда? А то все часу бракувало...

    ВідповістиВидалити
  13. Супер звіт!!!Чудові фото!А ваші роботи були справжньою окрасою свята!!!Як і ви)))
    Годинник суперський і чайник з лавандою теж в очі запав)))
    А я все ніяк до ключниці не беруся-боюся)))

    ВідповістиВидалити
  14. Дякую, найкраща з людей! :)) Думаєш, я не боюся? Нічого, руки роблять і щось таки виходить! За чайником дядя вертався (пригледів його раніше і десь відійшов...), а я його перевісила якраз - він глип - не бачить свого чайника, розкис бачу... І тут я знімааю його зі святкового стовпчика- тадааам! Класно було, радісно :))

    ВідповістиВидалити
  15. Море позитива от просмотренных фото! Так держать)

    ВідповістиВидалити
  16. Я теж довго роздивлялась фото і досі невірю, що таке можна зробити іфз салфеточок))) Клас!!!! Дуже гарні фото!

    ВідповістиВидалити
  17. Дякую!!! Так, виявляється серветки - це цілий скарб! ;)

    ВідповістиВидалити