В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

вівторок, 18 жовтня 2011 р.

Декупаж. Епідемія.

Епідемія (від грец. epi- — «серед» і demos — «народ») — тип захворювання, яке є новим для даної популяції протягом періоду збереження імунної «пам'яті» та розповсюджується зі швидкістю, що значно перевищує очікувану. Термін епідемія використовується коли захворювання охоплює значні регіони.

Це, звичайно, ЖАРТИ :)) А все ж кумедно вийшло про ту бацилу, яку я привезла у Львів в своєму чумайдані. Ось він, доречі, на ньому сидить одна маленька квіточка:
Треба, мабуть, підсумувати проведену роботу - тобто наш майстер-клас, який відбувся завдяки Наталі і чудовим рукодільницям в неділю у Львові. Ми зустрілися, познайомилися і поділилися нашими знаннями, уміннями, гарним настроєм, позитивом - ну і, звичайно, натворили купу краси! Дівчата вже звітували з фотографіями у своїх блого-хатках:  Наталі, Нуся, Мар'яна, Зірочка, Валентинка, Олічка-bre. Чудові фото, враження, можливо я когось пропустила - не ображайтесь, значить ще не встигла побачити.
Ви молодці, бажаю всім успіхів, сміливих проектів - і якщо будуть питання, звертайтесь, завжди рада. Дякую ще раз за запрошення, проявлений інтерес до мого хобі і гарний досвід, який я тепер маю. Ну а головне - я завела купу нових друзів! І всі вони шалені і творчі! :))

13 коментарів:

  1. І тобі величезне ДЯКУЮ за ту "бацилу", яку ти нам привезла!

    ВідповістиВидалити
  2. яка гарненька квіточка на чемоданчику )))

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже гарно я все роздивилася у дівчат! Ти справді молодчинка))) Я в захваті від всього, а уявляю, ті хто були присутні... напевно взагалі повні вражені і вмінь)))

    ВідповістиВидалити
  4. Оля,воно заразне навіть через монітор))))

    ВідповістиВидалити
  5. Оля, а ти в Рівному поводиш МК ???
    А то така стидоба- ми , рівненські дівки зовсім не активні- сидимо тільки і читаємо як ти "покоряєш" Львів !
    Треба щось придумати , обов"язково !!!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, дякую за квіточку. Згідна про монітор :)) А про Рівне - так це все в наших руках! Оголошую збір бажаючих! Відгукуйтесь!

    ВідповістиВидалити
  7. ага - заразне через монітор, ще й на великі відстані...

    цьомик квіточці ;)

    ВідповістиВидалити
  8. Дякую. Квіточка Іринка мені допомагала збиратися, планувати тему, що взяти з собою, взагалі перейнялася, як це я поїду "вчити тьотів декупажити". Потім витріщалася на фото з МК і не вірила, що то мама в інтернеті :)))) А ще я мала викласти маленький МК у фото про шебі, які зробила Нуся, коли я вперше її намагалась "заразити" цим неподобством. Але так і не зібралась виписати це все сюди. Думаю, найближчим часом втілю.

    ВідповістиВидалити
  9. ОЛЮ,ти мене насмішила тим вікіпедичним вступом)))))))
    Ти така дотепнюща!
    А фото твоєї квіточки та ще ц на "священному"(бо я доторкнулась до нього і мала купу щастя від його вмісту) чУмайдані....мммм
    Квіточка така сама гарна як мама)))і така ж весела і розумашечка,я впевнена!

    про МК,що ти провела нам тутка у Львові...
    Я МАЮ ЩЕ ЩО СКАЗАТИ!!!!Я боюсь навіть думати,що ближчим часом я задекупажу)))Дай-но я вирвусь в магазинчик з серветками і заготовками....бо на склі я не рішусь поки зробити те що хотіла...

    Про збори в Рівному.ВИ ЗБИРАЙТЕСЬ!А ми подивимось.А мо коли і "підтягнемось";)

    ПРО купу друзів.
    Так ти їх тут "завела")))))не сумнівайся
    Що потрібно,чи просто так-звертайся))))

    цьом
    тьотю,приїзди ще....

    ВідповістиВидалити
  10. Привіт. Ну хотіла щось прикольне впороти, навіть думала написати у вступі щось типу анотації до нового модного фільму "Декупаж.Епідемія-2011", який скоро вийде на екрани :)) Але обмежилась вікіпедією... На склі є свої прийоми, в принципі це теж не так складно, але показати б. Тьотю, я ще приїду! Тримайтесь.

    ВідповістиВидалити
  11. Олюсь ))) ти просто чудо!!!!! так, так заразила ти добряче ))) навіть чоловікові моєму подобається та справа ))) може колись на твій МК приїдемо разом ))) тільки б донечку кудись пристроїти )))
    рада була з тобою познайомитись вживу ))) і рада буду бачити ще раз!!!!!

    а донечка просто красуня )))декупажить трошки з тобою?

    ВідповістиВидалити
  12. Чула, що вчорашній вечір у вас був плідним... Наталя проговорилась :) Хоч покажете, що ви там клеїли? Доня звичайно декупажить трохи, зокрема готується робити новорічні іграшки. Але в основному вона - мій перший критик і натхненник, а також скринька ідей. Гарно в неї виходить придумувати, а я втілюю. Так і живемо. Я також з радістю ще б зустрілася! Удачі!

    ВідповістиВидалити