В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

середу, 7 вересня 2011 р.

Містечко майстрів

Хочу поділитися враженнями від участі у виставці -ярмарку на день нашого славного міста Рівного. День був насичений, але цікавий, результативний - багато виробів знайшли своїх щасливих власників, купа приємних зустрічей, спілкування, пачку моїх візиток розмели як гарячі пиріжки :) Окрім того ми з колегою-подругою встигли погрітися в помінні останнього теплого по-літньому сонечка (навіть трохи підрум"янилися...). Ось як це було:
 
А 10 вересня, у суботу, в Житомирі відбудеться ярмарок народних майстрів. Так що чекайте мене з валізою, повною подарунків ручної роботи! 

7 коментарів:

  1. КЛАС! я б теж не змогла пройти повз такий столик і не купити щось! Котики симпатичні)))
    ...хочу в Житомир...

    ВідповістиВидалити
  2. Яка краса... скільки чудових робіт! Оля вітаю із такою подією!

    ВідповістиВидалити
  3. Привіт, дякую! а ці керамічні котики пішли до хазяїв майже зразу, на самому початку дня :)) я з ними просто побавилась, а вийшо так нічого. Їдемо в Житомир!!! Я, правда, не зовсім готова, бо почато багато робіт, які треба закінчити, а часу все менше.... Якщо треба, маю телефон організатора виставки.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую! Зі столиком була ціла історія. Організатори сказали, що буде багато учасників з інших місць, тоиу столи і станди місцевим аборигенам (мені) бажано мати свої... Перепитала всіх, нічого підходящого, то ми позичили цей столик в одних кумів (столик пластиковий, круглий, як в кафе вуличних ставлять), а другі куми забрали його, і зранку в день виставки принесли по частинах мені на нашу алею в центрі міста. От так допомагають, хто чим може!

    ВідповістиВидалити
  5. Олю, Ви створюєте шедеври!!! Супер!!! Роздивлялася б їх і роздивлялась...

    Адреску Вашу ще чекаю)))

    ВідповістиВидалити