В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

пʼятницю, 19 вересня 2014 р.

Вірність традиціям

Всім привіт з вересневого Рівного! 
В нас гарні погожі дні з дуже прохолодними ранками. Доня ходить в 4 клас, підростає і розумнішає. Я - ходжу на роботу, все відрощую волосся, і маю надію, що мудрішаю)) Колихаю в своїй голівці гарні мрії і намагаюся радіти усьому, що оточує. Друзі допомагають, дарують приємні несподіванки, от як ця фотосесія в кав'ярні сусіднього будинку, влаштована Анною Міщук.
Про літню відпустку та мандри Україною напишу пізніше, а зараз хочу показати одну річ, яка мене надихає щодня: це чудовий подарунок на день народження від Юлічки - альбом з моїми улюбленими фото, який вона зробила таємно від мене та надіслала разом з іншими сюрпризами (в себе в блозі Юля його показувала тут.) Юль, ще раз дякую за твою невгамовну фантазію, невтомні ручки та особливе ставлення до моєї особи).
Здається, восени все стає якимось глибшим, змістовнішим і смачнішим. Особливо кава... Тому я ніяк не можу прогавити такої чудової щорічної події - фестивалю кави у Львові!  Сьогодні вирішила, що не їхати просто немає причин, тому вже маю квиток на завтра та планую маршрут.
Минулого року це було приблизно так:
Хочеться пригадати приємні моменти і відкрити цього разу щось нове...
Хто зі мною? ))

25 коментарів:

  1. Чудесные фото, чудесная ты!!! Желаю тебе отличных выходных!!! И поздравляю с прекрасным подарком - шикарная вещица, любовалась долго и вдохновенно!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, дорогая, я очень старалась) Альбом просто фантастика, может, когда-нибудь сможем обняться живьем, покажу)))

      Видалити
  2. Гарно тобі погуляти у чудовому Львові. Моя дочка уїхала вже сьогодні. Доречі, дуже гарно виглядаєш :))

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, і обіцяю привезти жменю вражень)

    ВідповістиВидалити
  4. Ти просто шикарно виглядаєш!!! Гарних прогулянок Львовом))) Нажаль в мене завтра дачний день)

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую, думаю, традиція ще продовжиться, а дачний день рік годує)

    ВідповістиВидалити
  6. Олечка, ты великолепна!!! Чудесных тебе выходных))) На каву до Львова - що може буди краще)))
    Подарок просто фантастический - столько души туда вложено!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Действительно, великолепная идея для выходных! Спасибо большое, очень приятно)

      Видалити
  7. Оля, тобі до лиця цей романтичний настрій! Зачіска дуже пасує. Шкода, я цьогоріч не зможу поїхати - але скільки ще буде можливостей попереду! Буду чекати новий колажик зі Львова:)

    ВідповістиВидалити
  8. Дякую, Оксанко! Так, попереду в нас ще стільки можливостей, я вже точно знаю))) колажик за мною.

    ВідповістиВидалити
  9. Олічка,прекрасно виглядаєш!!!я б навіть сказала сяєш!!!)
    Гарної поїздки,і смачної кави!!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Ми теж хотіли цього року поїхати, але, може, коли Влад буде у 4 класі))) він не буде так часто хворіти... Гарної погоди, веселої компанії та смачнючої кави! ;-)
    Фотомодель супермодель! :-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хаха, дякую від супермоделі) женіть подалі ті хвороби, не чекайте 4 класу)))

      Видалити
  11. Олю, тобі дуже личить довге волосся. Романтична, тендітна, загадкова. Смачної кави, теплих вражень тобі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Супер, такі слова надихають! Я вже покавувала на славу і повернулася)

      Видалити
  12. Вже писала тобі, що дуже красиві фото! (ну, тобіто, ти на них дуже красива :-))))
    Чекаю з нетерпінням розповді про поїздку :-) Не пропадай надовго!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую ще раз, справді, вийшло досить непогано... Зараз накручу кучерів і шось напишу)))

      Видалити
  13. Олюсік мій дорогий!!!! Рада твоєму посту і чекаю нових!!! Решту ти знаєш))) Цьом!!

    ВідповістиВидалити
  14. ну я таки дійсно тут в тебе набла-бла-кала найбільше )))
    так що давай вертайся!!! ;)

    ВідповістиВидалити
  15. Здравствуйте, я Хелена Хуліо з Еквадору, я хочу поговорити про службу фінансування Le_Meridian на цю тему. Фінансова служба Le_Meridian надає мені фінансову підтримку, коли весь банк у моєму місті відмовився від мого прохання надати мені кредит у розмірі 500 000,00 доларів США, я спробував усе, що я міг отримати позику в своїх банках тут, в Еквадорі, але всі вони відмовили мене, тому що мій кредит був низьким, але з божою благодаттю я дізнався про Le_Meridian, тому я вирішив спробувати подати заявку на позику. Бог бажає, щоб вони дали мені кредит у розмірі 500,000.00 доларів США про позику, яку мої банки тут, в Еквадорі, відхилили мене, це було дуже приємно робити з ними бізнес, і зараз мій бізнес проходить добре. Ось контактна електронна пошта / WhatsApp, що фінансується Le_Meridian, якщо Ви бажаєте отримати позику від них.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Контакт: 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити
  16. Мене звати Ізабелла Ітан Після 12 років шлюбу ми з чоловіком так чи інакше сварилися, поки він нарешті не покинув мене і не переїхав до Каліфорнії, щоб бути з іншою жінкою. Я відчував, що моє життя закінчилося, і мої діти думали, що ніколи більше не побачать свого батька. Я намагалася бути сильною лише перед дітьми, але не могла стримати біль, що мучив моє серце, моє серце було сповнене смутку і болю, тому що я дійсно була закохана в свого чоловіка. Я думаю про нього щодня і вночі, і завжди хотів би, щоб він повернувся до мене, я був дуже засмучений і потребував допомоги, тому звернувся за допомогою в Інтернет і натрапив на веб-сайт, який припускає, що доктор Алаба міг би допомогти своєму колишньому повернутися. Тому я відчув, що повинен спробувати. Я зв'язався з ним, і він сказав мені, що робити. Я зробив це, а потім він зробив мені приворот. Через 48 годин мій чоловік дійсно подзвонив мені і сказав, що він дуже сумує за дітьми, так дивно!! Отже, він повернувся того дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та дітям. Наш шлюб був міцнішим, ніж раніше, завдяки доктору Алабі. Він такий могутній, і я вирішив поділитися своєю історією в Інтернеті, що доктор Алаба був справжнім і могутнім чарівником. Я завжди буду молитися, щоб вона прожила довгий час, допомагаючи своїм дітям у скрутний час, якщо ви тут і потребуєте повернення колишнього або ваш чоловік перейшов до іншої жінки, перестаньте плакати, негайно зверніться до цього потужного орфографічного колеса. Ось його контактна електронна адреса за адресою: {dralaba3000@gmail.com} або WhatsApp/viber через його контактну адресу +1(425) 477-2744 Дякую, доктор АЛАБА.

    ВідповістиВидалити