В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

суботу, 23 листопада 2013 р.

Колекція вражень

Привіт, дорогі читачі:)
Як там ваша осінь, чекає на зимові свята і готується до них, напевно? :)
А ми з доцею шукаємо приводи для радості, нанизуємо, як намистинки, гарні враження. За цей місяць відвідали купу заходів і цікавих місць. Буде що згадати...
Почалося все з Хеловіну. Я не дуже знаюся в цих новомодніх святах, але друзі Іринки вирішили взяти участь у святкуванні, тому ми теж долучилися. Капелюшки на дівчатах - мій колишній хендмейд, брошки-гарбузики вирізала з картону вже виходячи з роботи, приліпили на скотч:)

В торгових центрах вже справжня зимова казка! І можна уявити себе у якомусь цікавому образі ...

Одного теплого дня, гуляючи в парку, ми натрапили на "Базу верхолаза" і Ірі закортіло пройти нижній рівень, а потім з"їхати з тарзанки. Довелося навіть зняти куртку, шоб одягнути спорядження. Класні враження, я вам скажу!

Ще ми відвідали виставу проекту "Дім" - сучасний танець, експериментальна постановка, яка змушує замислитися над важливими речами - що таке дім? що це слово означає для кожного з нас... Спочатку було не дуже зрозуміло, особливо дитині, але потім таки пройняло...

Нещодавно в Рівному відбувся  фестиваль фаєр-арту "Rivne Fire Бумбурум", де молоді талановиті люди танцювали зі смолоскипами і дихали вогнем. Ми вболівали за дівчат:) (фото з групи ВК)
Також іноді не завадить просто насолодитися дитинством на каруселі!
Весь цей час мене зігрівало тепло, подароване чудовою Юлічкою - це горнятко зі светриком вміє готувати смачнючий чай :) А ще Юля спеціально для мене, всесвітньо визнаного поціновувача нотних принтів:)), пошила футляри - тобто для мого нового телефона та навушничків. Їх можна з"єднати між собою, а можна і окремо чіпляти за карабін - до сумки, наприклад, дуже зручно. Вони білі, м"якенькі, утеплені всередині, і ці вже нотки!!! Дуже вдячна тобі, дорогенька, за такий душевний подаруночок. Це надає крила!
Останній наш культурний захід - відвіданий концерт дивовижного одеського гурту "ДюкТайм" - вперше чула цю назву, але добрі люди і випадок (зазвичай, такі речі трапляються не просто так) привели нас з доцею до концертного залу. Жодної хвилини не шкодую, як провела вечір. Я і сміялася, і плакала, і танцювала, а вже наспівалася і наплескалася в долоні як! Шалено талановиті і харизматичні хлопці, та ще й співають a cappella... Після концерту для закріплення вражень придбали диск і Ірина пішла за автографом. Зловили під гримеркою баса Гарика і він підписав диск "Ірині"... Ось воно, щастя!!!

Так, ми багато чого встигли за цей час... Просто є одна річ - мабуть, ми намагалися якомога щільніше наповнити його, щоб хоч трішки менше сумувати за нашим татом, який на даний час живе і працює в далекому чудовому місті. І зараз особливо гостро відчувається, як нам всім не вистачає одне одного...
Будемо вірити у краще, мріяти про зустрічі. Затяті мандрівниці, ми спробуємо на смак і  полюбимо це місто, можливо, навіть трішки там поживемо... Чи не трішки:)) Чого тільки вартий сухопутний корабель, що без вітрил пливе на хвилях бруківки старовинних вулиць міста...
Але поки попереду зима, свята, потім весна, ну і навчання у школі... А там вже буде легше, сподіваюся:)
Бавлюся своїм недавнім захопленням - створюю нові прикраси і складаю в альбом у групі ВК. Заходьте в гості :)

24 коментарі:

  1. Олюська,ну ви молодчинки:)),скільки позитиву! Так,так треба ловити такі моменти,треба жити вже і зараз,щоб потім було що згадати:)),щоб ті щасливі моменти завжди зігрівали душу:))!

    ВідповістиВидалити
  2. Ого, сколько всего вы успели! Насыщенная жизнь, море впечатлений - это то, что нужно промозглой унылой осенью, чтобы она своими ручищами не захватила в тоскующее болото! И самое время мечтать, с чашкой чая, которую сварил волшебный горшок! Все обязательно сбудется!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Уу, ручищами...:) Горшок действительно волшебный, а еще если в чай добавить имбиря с лимончиком...ммм.... Тогда точно сбудется:) Спасибо!

      Видалити
  3. Олюська, ваша з Іринкою осінь така насичена і різностороння!! Ви молодці, що не гаєте часу!!! Гарні враження будуть вас гріти взимку))) Вірте у краще, все неодмінно буде супер!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт, дякую:) Думаю, потім дійсно буде що згадати... Продовжуємо вірити! Ти з нами?:)

      Видалити
  4. Оце молодці!!! Доки всіх захопила осіння хандра, ви від неї активно бігаєте на різноманітні концерти/вечірки та інші імпрези :-))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Точно, дрібними перебіжками. В пн в нас ще день народження в кілька підходів, як завжди :) Завтра будемо ліпити торта... Думаю, попереду ще багато вечірок:)

      Видалити
  5. Молодцы, девчонки, столько всего интересного))) Столько разнообразных впечатлений! Здорово! И все у вас будет замечательно)))
    Оль, расскажи, пожалуйста, где находится эта "база верхолаза"? Мои мальчишки прям загорелись)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оооо...сходила по ссылке в ВК.... Сколько красотищи!!! А какие фото, какие ассоциации... ммм... Пошла любоваться дальше.

      Видалити
    2. Спасибо! Так и будет. База находится в Ровно, в парке им. Т.Шевченко, возле аттракционов детских. Думаю, они еще там, пока не настали холода... Там на деревьях прицеплены всякие мостики и т.д., видно их. Найдете:)

      Видалити
    3. Оооо, как приятно слышать:)) Балуюсь немного, и коллажами развлекаюсь:)

      Видалити
  6. Ооо, як у вас весело, стільки цікавих подій!!! Ви молодці з донечкою. Так і татуся легше чекати! Бо у нас в місті СКУКОТІЩЕь (((, а особливо мені після 10 років у Львові
    А подарунки які затишні))) ах...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, ми стараємось:) Підтримуємо одне одного. Але не знаю, як довго доведеться чекати, можливо легше буде переїхати туди... Юля майстер подарунків, до того ще й завжди вгадує смаки:) А чому у Львів нема вороття? Що заважає? Чи то секрет :))

      Видалити
  7. ааа, то ваш тато в Чернівцях! класно)))) то не горе - там пожити трішки, я думаю, вам сподобається)))) і не сумуйте, то ж від Рівного не так вже й далеко, не те, що заграниці всякі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт :) О, як приємно, здогадалася:) Чекати доведеться довго, мабуть, тму треба якось вирішуват це питання. Все впирається в оренду житла...Там якісь космічно-заграничні ціни:)) А їздити туди-сюди далекувато, та і по часу не вийде... Хоча це ж, дійсно, не Африка:))) Дякую за підтримку!

      Видалити
    2. як би не здогадалась, я ж там, за загальною сумою, більше 10ти років прожила)))
      так, ціни за житло правда не дешеві :-( (недарма Чернівці називають "маленьким Парижем"))), але не заграничні, в Європі дорожче, чесно)))
      якщо я добре памьятаю, то маршрутка ніч ïде до Чернівців з Рівного, але з дитиною то важко, та ще й якщо на кожні вихідні...
      але переïзжати повністю - то, на мою думку, залежить від того, на скільки часу ваш татко там... бо це ж і Іринці школу міняти, і тобі з роботи йти, треба все зважити! вам то видніше, звісно, не знаючи повністю ситуаціï не порадиш, але бажаю вам знайти вірне рішення і, в будь-якому випадку, зичу вам веселих новорічних свят в сімейному колі!

      Видалити
  8. О, як цікаво, саме з Парижем я і хотіла порівняти)) так, є про що подумати... Можна, я тобі напишу? Треба ж таке...)

    ВідповістиВидалити
  9. ой,я так заскучила за тобю)))Зайшла поглянути,а тут стільки всього...То ви справжні мандрівниці-жабки! А про розлуку...мені щось стало сумно(((сподіваюсь ваша розлука буде нетривалою)цьомаха тобі

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за підтримку. Я і сама щось засумувала. Пішов третій місяць... нелегко, скажу чесно. Можливо, шось зміниться, будемо сподіватися)

      Видалити
  10. Оля, давай нам вже нову колекцію вражень! давай-давай ;-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Думаю, вже давно пора) Назбирала вже колекцій... Дякую, не забуваєш про мене...

      Видалити
  11. Здравствуйте, я Хелена Хуліо з Еквадору, я хочу поговорити про службу фінансування Le_Meridian на цю тему. Фінансова служба Le_Meridian надає мені фінансову підтримку, коли весь банк у моєму місті відмовився від мого прохання надати мені кредит у розмірі 500 000,00 доларів США, я спробував усе, що я міг отримати позику в своїх банках тут, в Еквадорі, але всі вони відмовили мене, тому що мій кредит був низьким, але з божою благодаттю я дізнався про Le_Meridian, тому я вирішив спробувати подати заявку на позику. Бог бажає, щоб вони дали мені кредит у розмірі 500,000.00 доларів США про позику, яку мої банки тут, в Еквадорі, відхилили мене, це було дуже приємно робити з ними бізнес, і зараз мій бізнес проходить добре. Ось контактна електронна пошта / WhatsApp, що фінансується Le_Meridian, якщо Ви бажаєте отримати позику від них.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Контакт: 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити