В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

Вежа роду

Привіт усім! Вечори стають темнішими і ранки холоднішими...
А поки календарна осінь ще триває, хочу поділитися нашими з Іринкою пригодами і справами.

Покажу наш нещодавній спільний креатив.
Мами школярів, про вміння чи хобі яких вже відомо в класі, мене зрозуміють (іноді думається, краще б в школі того не знали:)). Цього року нам випала велика честь представляти школу на конкурсі "Літопис мого роду" - наскільки я зрозуміла, то був конкурс між дітьми до 7-9 років, а головним завданням було креативно підійти до справи і зробити якийсь цікавий виріб, який би символізував рід і щось означав... Хоча і замовляли виріб в техніці ДЕКУПАЖ... (я навіть розгубилася, адже техніка є дещо обмеженою у виборі малюнків, але всім цього не поясниш), як виявилося, вимоги мені окреслили не в повному обсязі (призерами стали роботи - альбоми з грунтовними дослідженнями до 7 коліна, з фотографіями всіх родичів, обробленими в графічних редакторах, колажами, гарною якістю поліграфії і заламінованими сторінками). Тому нас просто похвалили за цікавий виріб і повернули його:) АЛЕ! Від того він не став гіршим, для нас принаймні :)
Спочатку була творча криза. Таки справжня! :) Не хотілося малювати плакат з деревом і листочками... Потім прийшов наш хресний тато і годину вирізав якісь детальки з пінопласту... Ось що склалося:
Це все наколоте на зубочистки і якось тримається. Вирішили зробити таку собі вежу, яка нагадує знак на гербі міста Рівне. Колони - дідусі з бабусями, перекриття - мама і тато, а вершечок - то Ірина. Ну і кам"яна глиба - для підпису чия робота...
В процесі фарбування "під камінь" і складання докупи я набула значного досвіду, дізналася, що пенопласт не так просто склеїти:) Ну і все ж таки деякі прийоми декупажу стали в пригоді :)


Потім по ходу роботи в нас з Ірою виникла ідея задекорувати камінчики з моря, зробивши із них родинні символи предків, яких вже немає з нами. Додали справжнього моху, жолудь, прапорець... Ось така в нас вийшла родинна вежа :)

В школі коли побачили, то не могли зрозуміти, яким чином я нанесла написи на цей "камінь" :))
Будемо раді відгукам :)

28 коментарів:

  1. Олю, ото Креативище! супер ідея! Я знаю, чого ви не перемогли - немає оцінки такій праці - творчість разом з дітьми - неоціненна!
    Виглядає так реалістично!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за оцінку нашої праці) разом нас важко подолати ;)

      Видалити
  2. Гарно нереально! Ваша сімейка вражає своєю не банальщиною(типу,генелогічних дерев та фотошопних альбомів)-тільки шкода,що не цінують.А може на краще))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приємно чути, а перемога то не головне, ми мусили взяти участь)

      Видалити
  3. Ох,нічого собі!!!!!Я в захваті від проведеної роботи й вражаючого результату!Молодці!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, я тепер сама дивуюся, як воно таке вийшло) то вже якийсь альтер-декупаж? )))

      Видалити
  4. Огооогоооо,какой замок!!!!Оль,очень красиво.И ни чего,что не выиграли,зато я уверена,у вас была самая необычная работа!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Ирина! Да, похожего на нашу работу ничего не было. А призом была грамота, так что особо жалеть не о чем. Комментарии таких друзей дороже любой грамоты!

      Видалити
  5. Ух ти ,як гарно!!!І дуже креативно,молодчинки!)

    ВідповістиВидалити

  6. 100% не вміють к нас цінити справжню роботу!!! папір, багато паперу, дерева, листя-фото, - ото "супер". Ще довго наш народ буде в купі паперу бачити своє минуле і майбутнє, нажаль!!! А ви МОЛОДЦІ. Так класно все обіграли!!! А от якби виграли, то вам би не віддали )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олю, 1000% погоджуся - не повернули б . І добре, що не зрозуміли усієї глибини роботи. Вам та онукам-правнукам на згадку, як сімейна реліквія (цінніше за родинні діаманти.) Усім, хто створював - БРАВО!!! Ідея, втілення, а головне - родиною, з донечкою.

      Видалити
    2. Оо, так урочисто! Дякуємо вам, дівчата, приємно зустріти однодумців, які відразу вловили зміст. За ідею дякую нашому хресному Толіку, він був генератором і дуже підтримав, вірив в те, що ми зробимо щось особливе. Реліквію будемо зберігати. Згодом доця виросте і почне будувати свої "поверхи" в житті. Хай ті колони і цеглинки предків будуть міцними і гарно тримають на плечах її вершечок, радіючи успіхам і надаючи сил для нових доріг!

      Видалити
  7. АААА!!! Як файна! Вось гэта фантазія! Якую ідэю рэаліавалі ўсім сямействам! Толькі я таксама не зразумела, як тжкст нанесены...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо, Наталю, за щирі емоції! А написи я роздрукувала на принтері, на білій серветці, приклеївши її по краях до звичайного листка А4) коли цей напис приклеювати на щось, то серветка стає прозорою )

      Видалити
  8. Ура! Нарешті воно! Просто бомбезно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Навіть не хочу припускати, чому ви не перемогли.... Для мене - ця робота просто поза будь-якою конкуренцією!!!!!!!! :-)))

    ВідповістиВидалити
  9. Оля, вийшло дуже і дуже цікаво, не банально і так монументально - як раз для родинного літописа і підходить ваш образ :))

    ВідповістиВидалити
  10. Твої ручки золоті, такий шедевр зробити.
    А в школі, мабудь, думають, що ти чарівниця, можешь на камеіня тексти наносити))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, чого тільки не зробиш для дитини, навіть чарівницею станеш))

      Видалити
  11. Впечатлилась!!! Очень классно получилось!

    ВідповістиВидалити
  12. Креативно і просто чудово!!! Окремо "респект" хресному-генератору, бо для цієї роботи трішки треба мати архітектурно-будівельні навики. Бажаю успішно надбудовувати Вашу вежу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякуємо за побажання та оцінку для архітектора! Йому буде дуже приємно)

      Видалити
  13. Перемога ваша!! Принаймні в наших (рукодільниць) очах!!! Монументальна робота!!!

    ВідповістиВидалити
  14. Здравствуйте, я Хелена Хуліо з Еквадору, я хочу поговорити про службу фінансування Le_Meridian на цю тему. Фінансова служба Le_Meridian надає мені фінансову підтримку, коли весь банк у моєму місті відмовився від мого прохання надати мені кредит у розмірі 500 000,00 доларів США, я спробував усе, що я міг отримати позику в своїх банках тут, в Еквадорі, але всі вони відмовили мене, тому що мій кредит був низьким, але з божою благодаттю я дізнався про Le_Meridian, тому я вирішив спробувати подати заявку на позику. Бог бажає, щоб вони дали мені кредит у розмірі 500,000.00 доларів США про позику, яку мої банки тут, в Еквадорі, відхилили мене, це було дуже приємно робити з ними бізнес, і зараз мій бізнес проходить добре. Ось контактна електронна пошта / WhatsApp, що фінансується Le_Meridian, якщо Ви бажаєте отримати позику від них.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Контакт: 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити
  15. Мене звати Ізабелла Ітан Після 12 років шлюбу ми з чоловіком так чи інакше сварилися, поки він нарешті не покинув мене і не переїхав до Каліфорнії, щоб бути з іншою жінкою. Я відчував, що моє життя закінчилося, і мої діти думали, що ніколи більше не побачать свого батька. Я намагалася бути сильною лише перед дітьми, але не могла стримати біль, що мучив моє серце, моє серце було сповнене смутку і болю, тому що я дійсно була закохана в свого чоловіка. Я думаю про нього щодня і вночі, і завжди хотів би, щоб він повернувся до мене, я був дуже засмучений і потребував допомоги, тому звернувся за допомогою в Інтернет і натрапив на веб-сайт, який припускає, що доктор Алаба міг би допомогти своєму колишньому повернутися. Тому я відчув, що повинен спробувати. Я зв'язався з ним, і він сказав мені, що робити. Я зробив це, а потім він зробив мені приворот. Через 48 годин мій чоловік дійсно подзвонив мені і сказав, що він дуже сумує за дітьми, так дивно!! Отже, він повернувся того дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та дітям. Наш шлюб був міцнішим, ніж раніше, завдяки доктору Алабі. Він такий могутній, і я вирішив поділитися своєю історією в Інтернеті, що доктор Алаба був справжнім і могутнім чарівником. Я завжди буду молитися, щоб вона прожила довгий час, допомагаючи своїм дітям у скрутний час, якщо ви тут і потребуєте повернення колишнього або ваш чоловік перейшов до іншої жінки, перестаньте плакати, негайно зверніться до цього потужного орфографічного колеса. Ось його контактна електронна адреса за адресою: {dralaba3000@gmail.com} або WhatsApp/viber через його контактну адресу +1(425) 477-2744 Дякую, доктор АЛАБА.

    ВідповістиВидалити