В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

четвер, 1 серпня 2013 р.

З корабля на бал

Вітаю!
Ось і почався останній літній місяць. Будемо їсти кавуни, дивитися на серпневі зорепади, придумувати інші розваги. Мене ж чекають дні народження - мій та нашої сім'ї, а також щорічний ярмарок на день незалежності та день Рівного.
Цього літа я пропустила кілька ярмарок та виставок - трохи подорожувала, та, чесно визнаю - не дуже готувалася. Навіть прогавила свої улюблені Музейні гостини :) Тому я просто не могла собі дозволити не поїхати на традиційні "Лесині джерела", що проводились в Новограді-Волинському в минулу суботу. Для цього довелося швиденько вночі перекладати речі з відпочинку в пральну машину, бо повернулися ми в п'ятницю ввечері, а у валізу збирати все, що маю на ярмарок :) Підйом в 5-30, автовокзал, 100 км по трасі - і ми вже учасники фестивалю на Алеї майстрів:)
 Нелегко було цього року втрапити до безкоштовної участі, бо влада змінилася, а нова вирішила, мабуть, якось поповнити бюджет, бо за участь пропонувалося заплатити не мало не багато - 500 грн... Враховуючи дорогу та те, що в мене і виробів, мабуть не назбиралося б на таку суму:), це було трохи смішно. Все закінчилося добре, тобто місце було, навіть виділили стіл та тиночок (ззаду на фото). Підтримували та фотографували землячки :)
Я нарешті зігрілася і засмагла:), зустріла купу знайомих, які спеціально виглядали мій столик (це дуже приємний бонус, та ще й в іншому місті, погодьтеся). 
Цікавим моментом було знайомство з телезіркою - "фермером, який шукав дружину" на телепроекті. Я не дивилася це шоу, тому і не впізнала чоловіка, який підійшов і попросив допомоги - позичити трохи клею, в нього в руках була картинка, де відірвалося кілька камінчиків. Як справжня господинька, я завжди маю із собою в таких випадках повний арсенал для проведення термінового втручання при потребі :), тому клею не пошкодувала. 
Поки проводилися маніпуляції, мужчинка не втримався і відрекомендувався "тим самим фермером", і розповів, що "його Ірочка" (мабуть, знайдена дружина...) робить дивовижні картини з пір'я птахів з його ферми - однин з шедеврів ми якраз і порятували. Після такого ми з подругою Людою просто мусили попросити зірку сфотографуватися з нами для історії, а зірка була страшенно рада, потім ще півдня намотувала кола по алеї та махала нам ручкою :)
Ось як корисно возити на ярмарки клей :)
Покажу ще останні роботи, які тепер будуть жити в Лесиному краю: оберіг для дому з об'ємними елементами:
та інтер"єрна підвіска "Moment" з надихаючим висловом і справжнім пір'ячком:)
 Тепер планую підготуватися до 24 серпня. Добре, що в моєму місті участь поки безкоштовна:) Цікаво, які кольори переважатимуть в нових роботах? Бо останнім часом в мене виходить переважно монохром...
Дякую за увагу, і гарного всім літа!

26 коментарів:

  1. Я В ШОЦІ! Де пружинка в тобі прихована???? Не встигла приїхати - знову в дорогу :-))))))Займай мені там місце на день міста :-)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та я сама в шоці, до останнього не було відомо, як добиратися, але все саме вирішилося. Сподіваюсь, на день міста все складеться так само позитивно:) А як вам фермерська картина?:)))

      Видалити
    2. Ну не знаю... мені якось не впала в око... Можливо, то я по фото не роздивилась добре... А от птахи в нього на фермі знатні!! :-))

      Видалити
    3. Так а я про що :)))) Спровокувала тебе:) Птахи знатні, згідна:)

      Видалити
  2. Ярмарки - это правильно! Дают заряда и вдохновения! Ну сиди теперь, готовься! Очень интересно, чего же ты наколдуешь))))
    Р.С. Между прочим, сама на телезвезду похожа!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, согласна, в этом что-то есть:) Самой тоже интересно. Увидим, чего там звезды напридумывают:)))

      Видалити
  3. Ого, який в тебе насичені дні! Молодець! Я теж любитель монохрому.
    А я в цьому році на виставки не їздила - не вдавалося і якось я не прагнула, було багато домашніх клопотів, та й з дітьми хотілось більше часу провести... буду чекати твоїх фотозвітів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Буває, то не завжди так :) Обіцяю показати, як буде що. Дякую!

      Видалити
  4. Виставки це класно і дуже цікаво (напевно),сама ніколи ще участі не брала)))
    Ти й справді молодчинка і дуже активна!Чекаю з нетерпінням твої нові роботи)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Все можливе, треба тільки гарно захотіти:)Дякую, буду старатися!

      Видалити
  5. Але ж ти й молодець!!! Бо мене треба копати по одному місцю).
    Я теж дуже хочу прийняти участь у виставці до Дня Неалежності, у своєму Володимир-Волинську. От цікаво, у вас як? Просто приходиш, ставиш свій столик і все... чи домовлятися десь треба?

    Ну, а твій монохром, це для мене, як кольоротерапія!!!Чекаю твоїх нових творінь!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юляшка, дуже приємно:) Думаю, можна спробувати дізнатися, хто організатор виставки, і зареєструватися. Завжди є хтось головний в адміністрації, який відповідає за культурну галузь. Успіхів тобі!

      Видалити
  6. Монохром це чудово - дуже полюбляю!)
    Натхнення тобі в підготовці!

    Класна ярмарка війшла, я теж не знаю хто цей чоловік, але йому пощастило сфотогруватися з такими красунями!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, буду працювати!
      Про чоловіка - сподобалось, кожен на фото уявляє, що зірка - то саме він:)))

      Видалити
  7. Класно ти тут балуєшся(від слова-бал)ггг!!!
    ...а мені щось одна виставка,в якій я наважилась прийняти участь-на День молоді у нас було районне свято-геть відбила бажання ще приймати участь в подібному)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Балуюсь переважно:) Що ж там було не так, на тій виставці... Всяке буває в житті, звичайно. Але віримо в краще - і балуємся далі:)

      Видалити
  8. Ну ти й бджілка :) Все трудишся, кудись їдеш :))) Молодчина!!! А я ще ніразу не була на ярмарці :(((( може як дітки підростуть, то вирвусь... ех, треба сідати за кермо і тоді точну все встигну :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт, та часом беру себе за чуба, бо іноді лінь нападає :) Про кермо - ідея супер! Бажаю втілити якнайшвидше:)

      Видалити
  9. Здравствуйте, Ольга)
    У Вас замечательные, креативные и очень яркие работы!
    Спасибо Вам за то, что Вы творите))
    И приглашаю Вас к себе в бложик забрать свою скромную награду за такой замечательный блог!
    http://stardolrococostyle.blogspot.com/2013/08/blog-post.html
    Удачи Вам и творческого вдохновения)

    ВідповістиВидалити
  10. Бал.., зірка.., пір"я.., капелюх(зі Світязя?)- наче в іншу епоху потрапила! ;) Ти молодчина! Я б, напевно, так не змогла...
    Монохроми гарні, але давай-но ще поліхромів трохи! :)
    п.с.: ото вже й загнули ціну за участь у виставці!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, той самий :) Намагаюсь придумати поліхроми... Ціна дуже відлякує, дійсно, не думаю, що це привабить майстрів наступного року :) Добре, що в мене знайшовся варіант прорватися безкоштовно...

      Видалити
  11. Ой як класно))) Я б теж того фермера не впізнала)), але так весело получилось)))
    Роботи суперові!!! особливо з пташками)))
    Мене завжди цікавило питання з ярмарками, це ти просто приходиш і займаєш місце чи ти якось наперід попереджуєш про свою присутність на цій події??

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, а ти дивилася шоу, то правда він? Бо я повірила на слово:) Питання з ярмарками не дуже просте, переважно завжди є людина, яка організовує і відповідає за те, або запрошує (ну, якщо вперше, то самому доведеться "запроситися") - то з нею бажано узгодити всі умови :) Бо ведеться облік учасників, є певний розподіл місць, або навіть і столів...

      Видалити
  12. Енергії та креативе тобі, Олю, не позичати. Молодчинка! Життя тим і цікаве - подіями, зустрічами, спілкуванням.

    ВідповістиВидалити