В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

суботу, 11 травня 2013 р.

Розкульбабилося...

Розкульбабився травень пахучий,
Черешнева розквітла фата,
По парче́вих долинах і кручах
Розіллялася гладь золота.
 І пташині розсипались трелі
Кришталевим серпанком довкруг.
Вже квіткові рясні акварелі
Полонили смарагдовий луг.
Мов княгиня, земля чепуриться,
Випікає смачні калачі,
Мліє сонця пухка паляниця
Із хрумкими боками в печі́.
А розпушені віти вербові
У травневих мелодіях лір
Наслухають, як в да́лі шовковій
Трембітає Великдень між гір.

Наталя Данилюк 
З невеличким запізненням, але все ж хочу привітати вас, мої друзі, зі світлим Христовим Воскресінням! Миру, злагоди, любові вашим родинам!
Ми з Іринкою так само, як і всі, ласували смачненьким, пробували різні пасочки, відвідували родичів і кумів, та дарували ось такі яєчка:
 






Погода чарівна, все розквітло, навіть моя лаванда набирає бутончики, її покажу пізніше, а поки - вся влада належить золотим кульбабкам...
  
та маленьким карамельно-рожевим... кошенятам:)
Яскравого кульбабкового вам настрою!

24 коментарі:

  1. Які чудові яєчка!! Найбільше сподобались з півником і курочкою і з маленькими кріликами))) І вірш дуже класний, в пору)) а в слово "розкульбабилось" я просто влюбилась))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як чудово, дякую! Авторка вірша - моя улюблена поетеса, тому не дивно, що вірш "в пору" :) Слово якесь трохи розкуйовджене, але дуже миле, як на мене:)

      Видалити
  2. Олю, які стильні подарунки! Цікава та оригінальна ідея з яєчками! Такі ж теплі, як і кульбабковий пост. А найкраща ота усміхнена Іринка-кульбабка з кошеням-карамелькою.)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, всі накращі - пухнасті і усміхнені:) Рада, що вдалося передати частинку тепла, дякую за відгук!

      Видалити
  3. три рази перечитувала, що ж там зробилось :-)))) Кльові такі яскраві яєчка у вас! Ну і запаси!!!! А дівка яка "патлата" (як сказав би мій улюблений "Стецько" :-))))))) Ви що коси від народження не відрізали??????? Куди ти їх щоразу заплітаєш??? І хто цим буде займатись в період твоєї прогулянки Польщею? ;-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оце ж таке зробилося :)) Яєчок довелося наквецяти, ще й маленьких купку... Прогулянка покаже готовність наших бабусь. Коси не відрізали дуже давно, десь з року чи двох... І хоча щоранку кульбабимося з нею під час розчісування і заплітання "гульки", бо ж велика і славна танцюристка, не піддається на агітацію "ну давай пострижемо, хоч трохи коротше". Хоча довжина вже сягає за сіднички огого :)Мабуть, піде дівка в Рапунцелі :)

      Видалити
  4. Якщо на кожні гості припадало одне яєчко, то ви добряче нагостювалися! ;)
    Гарних робіт наквецяла! :)
    І вас зі святами!))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та находилися трохи:) Ще й на виставках побували, скоро покажу :) Дякую!

      Видалити
  5. Ой, какие подарки!!! Чудесные пасхальные яички! Очень яркие и праздничные! Наконец-то тепло! А котенок ваш??? Такое милейшее создание! Иринкиным улыбкам - зачёт!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Привет, да, жара! Яички славные, всем понравились:) Спасибо, жалко, что ты так далеко, тебе бы тоже подарили:) Котенок не наш, это в гостях перемяли всю скотинку, ведь зачетная улыбашка мечтает быть ветеринаром, вот и обнимается с каждой встречной лохматой собачищей, что уж говорить про милых котиков:)

    ВідповістиВидалити
  7. Христос Воскрес!
    Оце так подаруночки!! Яєчка чудові!! Ну а як вони можуть іншими в такої майстрині)) А головне, що такі яєчка будуть діставатись із коробки кожного року перед Великоднем!

    ВідповістиВидалити
  8. Воістину воскрес! Дякую! Думаю, справа не в майстрині, великодні яєчка просто не можуть бути негарними, як і новорічні іграшки... Доречі, чимось нагадують їх, якщо щороку діставати з коробки... :)

    ВідповістиВидалити
  9. от, вмієш ти почати пост і 3аворожити на споглядання такої краси!

    А я то все думала-гадала, де це Олічка пропала,а вона ж таку красу натворила! Яка ж ти молодчинка!!! І тебе 3і святом і Божої Благодаті.

    ВідповістиВидалити
  10. Які писанки чарівні!
    Дякую за привітання зі святом (я тебе теж вітаю!!!) і за позитивний і теплий допис!

    ВідповістиВидалити
  11. Іринка така красунька!!! Намилуватися не можу довговолосою панночкою!!! Передай їй від мене привіт!! Олюська, я так вже довго чекала твій пост і ти не підвела!! =))) Яєчка суперові, рада за вас, що так файно нагостювались)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Обов"язково передам панночці привіт :) Не підвела, кажеш? Тоді будемо продовжувати в тому ж ключі:))))

      Видалити
  12. Як гарно!!!! Яєчки такі святкові, а усмішка Іринки осяює усе на світі)))
    І вас зі святами, дівчатка!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Клас, я рада! А ці малі дівчатка такі вже осяйні, світять і все тут:) Дякую!

      Видалити
  13. Ну что тут можно сказать?!Красотища!!!!!!!!!!!!Оль,очень люблю твои работы,они у тебя какие то особенные получаются!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой, как приятно! Спасибо! у каждого получается что-то особенное, не такое, как у всех, ведь все мы вкладываем кусочек сердца:)

      Видалити
  14. такому подарочку нет цены! Очень красиво

    ВідповістиВидалити