В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

суботу, 2 березня 2013 р.

Мереживні фантазії

Вітаю всіх з календарною весною!
Лютий таки добряче постарався і увігнав мене в творчу сплячку :) Але я починаю потихеньку прокидатися,завершую початі проекти і планую нові красоти.
Сьогодні представляю нову роботу.
Хоча я і не займаюсь шиттям, та все ж маю в запасі багато стрічок і мережива, які використовую в декорі. Не завжди виходить навести лад в тих торбинках, чесно зізнаюся :) Іноді доводиться в пошуках потрібного клаптика вивертати все і розгрібати завали :) Можливо, я таки дозрію і втілю в життя якийсь органайзер для цих речей. 
Колись я натрапила на цікавий МК Зінаїди по виготовленню вінтажних бобін для мережива, і навіть спробувала зробити кілька штук. Одну лишила собі, а інші подарувала подрузі Ірині разом зі шкатулочкою.
Відтоді минуло багато часу, і ось недавно я натрапила на хороші заготовки у формі бобін, вирізані лазером з фанери. Я відразу вхопила парочку і думки заворушилися... До них в подружки напросилася шкатулка. Вони всі троє подібно до мене вподобали вінтажну графіку від Graphics Fairy.


Бобіни мають розміри 15* 20 см, шкатулка - 16*11*6. Вся компанія витримана у чорно-білих кольорах, з легким зістарюванням олійною фарбою (своєрідний дистрес :)) та фіолетовим (лавандовим?:)) набризгом.
Мереживу має бути затишно...

33 коментарі:

  1. ну чи не правда, шо творчі люди думають однаково)) я вже другий місяць тероризую свого коханого шоб повирізав мені із фанери або ДВП такі заготовки)) не зря ж він купив електролобзика))

    мені дуже подобається цей вінтаж! як завжди на висоті майстреності!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. п.с. дякую за посилання на графіку! забираю у закладки і буду надалі опановувати роздруківки на серветках))

      Видалити
    2. Дуже приємно чути :) Рада бути корисною. Ще й надихну, може... :)

      Видалити
  2. )))Саме сьогодні 3гадувала, де ж Олічка пропала, а ти вже тут. Дуже приємно))).
    Тааак, сплячка 3ацепила не одну тебе і якщо на вулиці й далі так буде сіренько, то я 3асну ще більше (от як би хто дав мені поспати, ато шило моє маленьке не дає).
    Роботи чудові. І як це у тебе виходить, Що не ві3ьмеш у руки і шедевр, і красотінь.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ро3друківки на серветках? Це як!!!???

      Видалити
    2. Гігі, а отак:)Ми такі славні майстри, що готових серветок вже стає замало:))) Сподіваюсь, Олічка вже прокинулася :) Думаєш, шедевр? Ну добре, буду вірити в це:) А то самокритика дістає. Але стиль виводиться сам собою, нічого іншого не змогла зробити:) Нашкребти, надрипати - о, це наше:)

      Видалити
    3. Ну якщо в двох словах, то можна надурити принтер, наклеївши білий шар серветки на звичайний листок А4, і запустити їх разом на друк... А тоді те, що надрукується на серветці - використовувати як для звичайного декупажу. Але тут є "боки" - не завжди гарно виходить надрукувати, та й принтер врешті може образитися на таке ставлення :)

      Видалити
  3. Олюнка, я сиджу тут і балдію!!! Яке ж воно все гарне!!! От і мені потерте-подерте до душі))) Дуже подобається наборчик, а на такі шпульки можна багато гарного мережива понамотувати!!!

    Виходь-виходь вже з тої сплячки, виспалась вже!!! )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та вже вийшла, думаю! :) Добре, що тут завжди чекають, є стимул. Ну що ж, будемо перевіряти, в кого більше мережива:) Дякую!

      Видалити
  4. подразнила -не то слово!такое не может не нравиться!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, успокоила:) Приятно, что понравилоось! А то иногда боюсь "перевинтажить":))

      Видалити
  5. С весной и солнышком тёплым!!!!Олечка,ну какая же красотень.Такое всё винтажное.Ммммм.Мечта!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо, Иринка! Будем ждать солнышка, мечтать и творить!

      Видалити
  6. маю здогад, де ти натрапила на такі бобінки (на виставці у них вже не було, але пообіцяли зробити - ну, це якщо ти купувала у НИХ))))))))))))))
    Гарний набір! Якби ще прочитати надпис на скриньці...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, то "Декупажний рай", моя гуру Олічка. Вони, мабуть, трохи нарізали, на пробу. Коли я хапала в магазині останні дві штуки - на мене так дивно глянули, мол і нащо їй оці штукенції... А я пританцьовувала і вже друкувала в голові якісь модні сюжети:) Дякую, набір звикає одне до одного :) А напис - і я б не проти прочитати. Все, що вицідила з перекладача - то якась, напевно, рекляма, бо воно "в листах" і "без посередників" - ну там було без сторонніх осіб :)) Мабуть, щось дуже потрібне, оригінальне і унікальне. Оте Какао :))

      Видалити
    2. як ти мене розумієш з пів-слова))))
      Я попросила їх, щоб менших зробили - ото вже буде мені роботи...

      Видалити
  7. Во-во, согласна с другими - раздразнила только! Очень красиво! Я тоже являюсь поклонницей всяких старинных штучек! Фотки зачётные! Молодец!!!)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Эх, винтажницы:) Сказал бы мне кто-то в глубокой юности, что мне будет нравиться вот такое "старье" - не поверила бы... Спасибо, друг!

      Видалити
  8. Олічка, яка краса і майстерність!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Ох,ти ж наша фантазерка;-)Класні фантазії мереживні!))))!
    А я теж такі штуки бачила в тому магазині)))

    ВідповістиВидалити
  10. Такі речі створюють неповторний шарм! теж люблю вінтаж, правда, інтер"єр не дозволяє:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Згідна! Дякую. А що з інтер"єром, він такий сучасний? Можна спробувати погратися в еклектику :)

      Видалити
  11. Нарешті!!!!!!!! Я вже за тебе хвилюватись почала :-)))) А ти тут - ба-бах - і таку красу! Вражаючі розміри у цих бобінок! А "перевінтажити", я вважаю, неможливо! :-))) Я поки що з міцного картону вирізаю подібні для мережива та ниток муліне... але ти мене надихнула на варіант "підлизатись до чоловіка, щоб випиляв з фанери" :-))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, бац-бац :) Розміри немалі, але, думаю, власниця знайде що на них намотувати:) Значить, вінтажимо катушки на всю катушку :)) Ну, тоді оголошуємо конкурс - хто перший переконає чоловіка вирізати такі кандібобери з фанери! Обов"язково хочу про це почути:)

      Видалити
  12. Оля, красота какая, как из бабушкиного сундука, прям винтаж винтажный, очень нравится, умница, качественный винтаж получился! Часто деляют тяп-ляп и думают, что это винтаж, а у тебя получилось - "как сто лет пролежали" и все как новые!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо! Думаешь, правда такой основательный винтаж? :)) Пыталась добавить несколько нулей в их возраст:))

      Видалити
  13. Ооо... Оля... красотища-то какая... И эта графика, и эти лавандовые намеки, и фотосессия такая стильная... так все взвешенно, продуманно до мелочей - пречудесно одним словом! А поперебирать кружавчики на таких бобинках... мммм... отдельный кайф... а в шкатулочку еще и пуговок перламутровых (и побольше всяких разных)...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ох как красиво ты описываешь! Прям слюнки потекли:)) от пуговок-то.... Мастер слова! Спасибо за такой чудесный отзыв:)

      Видалити
  14. Фея!!!! я нарешті добралась до тебе ))) пробач ((
    блог відкрила ще вчора але писати сил не було ...а написати банальне - "Класно" не хотілось ))
    ну але ж класно )) ти знаєш я люблю такі пости з історією )) вони дають можливість помріяти, уявити собі все )))
    фантастичний комплект!! він наче з минулого століття!! здається візьмеш в руки і через цю красу передасться та вся історія...кайфові штучки!!! Оль - ти справжня Фея ;)
    ти знаєш, я сьогодні перечитувала ту казку про магазин щастя, і от твій комплект запросто міг би бути в цьому магазині ))
    ЦЬомаю тебе ;) і не забуваю ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, привіт! цей пост таки варто було виродити хоча б для цього :) Я сама іноді згадую про той магазин... Дуже-дуже дякую, і вірю! Щастя є! :)

      Видалити