В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

суботу, 29 грудня 2012 р.

День подяк

Я ще на початку свого блогожиття натрапила на цікавий календар - "Ні дня без свята". Там щодня настають такі дивовижні і незвичайні свята! Це робить життя барвистим. І от сьогодні за цим календариком якраз дуже хороший день - День розшуку забутих подяк - це гарна нагода показати отримані мною подарунки і висловити подяку за них.
Спочатку я не стрималась і замовила Юлі такого плетеного тепленького блокнотика, для мене був спеціально розроблений дизайн, підібрані кольори:
А вона на додачу до нього подарувала мені ще й гарнющу листівку та омріяні лавандові кекси-прихватки! І про це я навіть не здогадувалась :) Дякую, Юля, за те, що читаєш думки та втілюєш мрії!
Давня подруга Нуся вирішила теж потішити мене, і надіслала чарівну вітальну  листівку, а на додачу - дуже гарні елементи декору, це святкова прихватка та трійко скляних пляшечок в дротяному кошику, я обов'язково їх використаю до новорічних композицій:
 Дякую, подруго, і тішуся, що в нас такі схожі смаки!

Людмила теж не залишила мене без листівки і поповнила колекцію моїх серветок:
Дякую, Людмило :)Твій лист був дуже несподіваним як для мене, так, мабуть,  і для поштарів, які носили мені його кілька днів, дзвонили в двері порожньої квартири, розверталися, і приходили наступного дня, щоб повторити те саме (це замість того, щоб хоч якось повідомити мене про наявність листа :))) Мені так приємно, що ти вирішила мене порадувати!

Лариса, новоспечена власниця кінної ферми :), принесла мені справжній мішок від Діда Мороза! Там і конячка моя була, і сніговик, і шоколадки та набір для квілінгу для Іринки, а також диск з різдвяними композиціями Ларисиного хору. Половина подарунків успішно присвоєна, тому на фото - те, що маю в руках, а фото коника позичила в Лариси  :)
Дякую тобі, Ларисо, за те, що ти в мене є, така талановита. щедра та позитивна!

Наостанок покажу найнеймовірніший подаруночок від Аліни - Бедрика! Те, що він був несподіваним - це одне, але книжечка. яку прислала мені Алінка, виявилася збіркою віршів моєї віднедавна улюбленої поетки Наталі Данилюк (я наводила кілька віршів у себе в блозі), та ще й З АВТОГРАФОМ ДЛЯ МЕНЕ! Як можна було придумати і втілити такий план - для мене загадка :)
Окрім віршів, в гарненькому крафт-пакуночку, розмальованому білими сніжинками від руки, була дивовижна м'якенька чашечка та листівка з мікроскопічною вишивкою новорічної кульки.
Аліна, ти перемогла в номінації "найприємніше здивування року" :) Дякую за подаруночки від душі та за приємні хвилини!

Взагалі, іноді складається враження, що ви вмієте читати думки :) І така тенденція нагадує одну традицію  на сході - гість, який зайшов в оселю і щось похвалив у господаря - отримує це в подарунок :)

Завершуючи поки тему подарунків, покажу ще в себе одну святкову скляну тарілочку, яку я зробила для Юлі, вона вже прижилася на спеціально придбаній для неї гарній підставці. Скориставшись тим, що хазяйці подобається пуансетія, я вибрала цей мотивчик. Трішки помалювала контурами по колу, добряче розважилась :)

І секретна інформація: я вперше ...спекла... штоллен... Лишилося дочекатися Різдва - і спробуємо... Тссс...

Ще раз дякую вам за все!

22 коментарі:

  1. Ого, скільки приємностей. Можу лишень уявити, як приємно це отримувати. А головне, що всі вони дуже потрібні і корисні речі. Я особисто люблю такі подаруночки. Що кожного дня нагадують і гріють теплом душі того хто 3робив цю річ.

    І твій подаруночок красотіще!!! 3а3рю ))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дяку, дорогенька. Так, подарунки - це завжди свято! Зігріли мене :)

      Видалити
    2. Боже, яка краса!!! Отримувати подарунки - це завжди свято!!! Нехай у новому році таких святкових днів буде більше)))

      Видалити
    3. Дякую, і тобі теж цього бажаю!

      Видалити
  2. Ого,скільки подарунків!Вітаю!
    Мені дуже подобається твоя пуансетія-чарівна робота;-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, дякую :) І за пуансетію теж :) Самій сподобалося, давно з тарілками не гралася...

      Видалити
  3. дякую за номінацію! :)
    Хрестики на листівці звичайні - мікроскопічних моїх у тебе нема, але це поправиме ;)
    Вітаю з такими гарними подарунками!!!
    Класно, що ти не забула про штоллен!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та будь ласка, правда, без банера... :) Хрестики ці для мене - міліпілі. Дякую ще раз! Про штолен - кусала лікті минулого року, що не організувалася, то на цей раз пекла хоч не зарання, але кілька тижнів все ж буде в нього нагода перепочити :)

      Видалити
  4. Оленька, поздравляю с подарочками! И с наступающим Новым годом!!! Желаю тебе и твоей семье благополучия, здоровья, новых друзей, хороших возможностей, творческого вдохновения и всего самого наилучшего!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Огромное спасибо! Тебе и твоей семье тоже всего наилучшего!

      Видалити
  5. Оленька! Поздравляю тебя с наступающим праздником! Желаю тебе счастья, добра и успехов! =)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо! Вам тоже успехов, здоровья, много желаний и их исполнения!

      Видалити
  6. Оленька и я тебя поздравляю с Новым уже наступившим годом.
    Пусть в твоей душе всегда царит мир, радость и любовь.
    Люблю тебя...Вика.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вика!!! Твое появление всегда сопровождает лучик света :) Спасибо за такие слова, они очень согревают! Верю, что у нас все будет хорошо, и любовь никогда не покинет!

      Видалити
  7. Оля, з Новим роком, з новим Щастям! Миру, злагоди, здоровя і великого натхнення на весь новий рік!
    Веселих Різдвяних свят! Смачної куті і голосної коляди!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А, подаруночки просто фантастичні! Вітаю, вітаю! Це цілі скарби!

      Видалити
    2. Дякую, Надійко! Коляду нову вчимо, куті наваримо! Скарбам застосування придумаємо :)

      Видалити
  8. З Новим Роком!!!! І з наступаючим Різдвом Христовим! :)

    Подаруночки фантастичні, вітаю :)

    Заходила я ще вчора до тебе, але нічого не написала, вирішила спробувати теж спекти штоллен і.... у мене получилось!!!! Але я не втрималась і спрбувала :))) але смакота.. Я навіть цукати сама вмудрилась зробити у пришвидшеному варіанті :)))) Такщо велииике дякую за рецептик :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, привіт, приємно зустрітися тут! Дякую за вітання, вас теж зі святами! Ти пекла по тому ж рецепту? Я теж не очікувала, що так легко робити, але поки тримаюсь, нікому не показую, хочу спробувати аж на Різдво :) А як і з чого ти робила ті цукати? Цікаво...

      Видалити
    2. Ага, по тому ж :) Я навіть рук не замастила, все в комбайн кидала. І вже один пиріг з"їли :))) Дуже мені нагадує Італійську паску. А цукати я робила сама, по цьому рецепту http://olya-nek.livejournal.com/20427.html- але в кінці я не підсушувала, а просто в банку поклала :)

      Видалити