В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

четвер, 22 листопада 2012 р.

Закликаємо зиму

Я дуже люблю сніг. Він завжди різний...
Вперше я усвідомлено побачила сніг років в 5, відтоді закохалася назавжди :) Тому, мабуть,  мене привабив перший етап марафону блогу ЗДД, де обов"язковим елементом має бути сніжинка, сніг, або його імітація.
 Приймайте перші сніжні роботи - це два панно з імітацією снігу, та ще й дебют у трафаретуванні!

Ці панно нагадують дитячі листівки, через те, що в них використані серветки з новорічними малюнками сучасної художниці-ілюстратора Марини Федотової. "Я малюю для дітей і для дорослих, які колись були дітьми", - говорить художниця, чиї ілюстрації і листівки дарують людям тільки позитив і гарний настрій.
Матеріали: фанера, серветки, акрилові фарби, акриловий лак, 3-Д лак, структурна паста, трафарет, стрічка з органзи, намистини. Розмір - 17*17 см. Шукають затишну оселю.
З любов"ю - в Новий рік!

І не можу не поділитися радістю - сьогодні моя робота, розміщена на "Ярмарку майстрів" (ЯМ), вперше потрапила в колекцію Галереї! Це ваза з гортензією. Можна проголосувати ось тут. Буду вдячна :) (я ще розмістила банер про цю подіюю зверху справа на сторінці.)

23 коментарі:

  1. Краса неймовірна. Наче казка!!!

    А я зиму не люблю, бррр. Я вічно мерзну ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Брр то брр, зате віруси теж відступають :) А гарно як стає! Наче побілено :)

      Видалити
  2. ))) Нууу буває і гарно, але більше мокро, брудно і хооолодно )

    ВідповістиВидалити
  3. Олічка, дуже гарні роботи!!!!
    Доречі,я теж сніг люблю))))

    ВідповістиВидалити
  4. Ура! Вітаю з вступом в клуб сніголюбів :)

    ВідповістиВидалити
  5. І я люблю сніжок, хоча змерзлюк страшенний ))) люблю ввечері з чашечкою гарячого чаю дивитися, як за вікном падає лапатий сніг, ммм )))
    Паннюські класні, дуже ніжні і зворушливі, дебют вдався на всі 100 ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Значить ти - завіконний сніголюб :) Дякую за паннюські, вони такі біленькі - сяють просто :)

      Видалити
  6. Я теж люблю сніг,морозець,який скрипить під ногами,чисте повітря,а саме головне все біло-біло:)). Твої роботи як завжди - неперевершені:),ти перш ніж виставити пост дуже гарно готуєшся:)),підбираєш цікаві вірші,історії,видно що ти все це робиш із задоволенням,любов"ю,тому і роботи такі теплі та щирі:))!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так-так, рипить під ногами! От за чим я скучила :) Дякую. Сьогодні історій небагато, хотіла встигнути вскочити до марафону :) Але дійсно, хочеться якось "обіграти" те, що показую. Так цікавіше.

      Видалити
  7. Чудові роботи!Дуже насичені святом та радістю))Особливо мишенята сподобалися)))Вони просто чарівні)))

    ВідповістиВидалити
  8. і я люблю зиму, і сніг, і морозець, і скрип снігу під ногами, і блискіт на сонці))))
    Олькін, таке панно кльовезне!!!! ну просто кайф )))
    оце ти додала новорічного настрою!!!!
    і кльово що ти марафониш з нами )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так і запишемо :)) Страшенно приємно що хвалять! Спробую і я помарафонитися...

      Видалити
  9. але ж і гарнющі!!!!! бравіссімо! мені теж сніжку від них захотілось, щоб хрумтів під ногами і виблискував на сонці... а ще візерунків на вікні, але ïх я навряд чи побачу, сучасні домівки занадто добре для цього опалюються))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ой як добре вийшло :) Всі пройнялися зимовим духом :) Дякую! Візерунки доведеться малювати...

      Видалити
  10. Оля, які ж вони красиві... я справді подумала що це листівки... думаю невже Оля зробила листівочки? Вони дуже елегантні і неймовірно гарнющі! Браво!
    І, вітаю із досягненями! Я, правді не зрозуміла як там голосувати... просто лайкнути...то так і зробила! Твоя ваза чарівна!

    ВідповістиВидалити
  11. Дякую! Так, лайкнути :) А листівки для мене - це замилування вашими, шановні скраперки :) Мене поки декупаж більше приваблює :)))

    ВідповістиВидалити
  12. І я люблю зиму і сніг))) це моя улюблена пора року)))) І твої панно просто неймовірно хороші!!! Ти ж ти наша ще снігова фея!!! На ЯМі проголосувала))))

    ВідповістиВидалити
  13. Ммм.. яка краса! Так захотілось повернутись в дитячі безтурьотні новорічно-різдвяні святкування!! Дякую за участь у марафоні від ЗДД!! Уже стартував слідуючий етап, чекаємо нових творінь!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, колись ми вірили в Діда мороза :) Дякую, буду старатися!

      Видалити
  14. Ай-ай, як я таку красу могла пропустити? :-((( Добре, що тебе ще й піарять :-))) Вітаю з потрапляннм у ТОП-3! Удачі в наступних етапах марафону!! :-))

    ВідповістиВидалити