В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

Уся справа в капелюшку...

Капелюх - дуже стильний аксесуар. Світові модельєри називають образ незавершеним, якщо його не доповнити головним убором. Але не кожна модниця наважиться надіти таку пікантну дрібницю. Капелюхи давно вже вийшли за рамки побутового аксесуара, вони стали вишуканішою прикрасою, так би мовити, зі своєю родзинкою.
У гардеробі будь-якої дівчини має бути маленька чорна сукня. Це усім відомо. А як щодо капелюшка? Наприклад, ось такого циліндра:

 Готуючись до свята осені в школі, ми з доцею продумували костюм Сороки :) Зійшлися на тому, що "візьмемо" гламурним образом і деталями. Окрема подяка за поради чудовим стилістам Ірині Буткевич та Зірочці :)
Тож моя Сорока-білобока була вдягнена в маленьку чорну сукню в поєднанні з мереживом, блискучою "сорочою" біжутерією, хутряним манто - імітацією крил, образ доповнювала маленька чорна плетена сумочка із люстерком всередині (ну як така модна штучка могла обійтися без люстерка?), і - головний акцент - капелюх з пір'ям :)
 Цей капелюшок я зробила сама, допоміг мені у цьому МК від Наталі Серової
За основу було взято запропоновану викрійку і виготовлено картонну основу. Далі капелюх був обтягнутий чорною тканиною,  декорований пайєтками, оксамитовою стрічкою, мереживним воланом, фатином та чорно-білим пір'ям. Тримався на голові капелюх за допомогою обруча та кількох невидимок.
Ось такий скрапоб'єкт (?) я виготовляла недавно з величезним задоволенням, (скажу по секрету - це вже другий капелюшок такого роду, перший я відважилася зробити на свято ще в дитячий садочок :))
Сорока - модна і стильна птаха :)
 А ви любите капелюшки?

36 коментарів:

  1. Супер!!!!! Шляпка отпад!!!! А на модели так вообще!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. ООООоооо!!! Ольчик, такий костюм крутезний!!!
    передай Іринці, що їй дуже пасує капелюшок )) така справжня леді ))Красуня!!!!
    ну і тобі респект ;) Золоті ручки )) Браво!!!

    п.с. а тебе чекала ;)завтра "место встречи изменить нельзя")) жду тебе ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, передам леді вітання :) Я б сама носила ті капелюхи :) Поки бавлюся більш класичними варіантами :))

      Видалити
  3. Дуже гарненька сорока-білобока!
    Капелюшок просто суперовий!Молодці!
    Мені подобаються капелюшки і в моєму гардеробі один є-не такий вишуканий,як в Іринки,а звичайний,класичний:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо :) Я теж маю чорний і ще такий кругленький, зимовий, сіренький, з нього чомусь народ веселиться, але мені байдуже :) Вони просто нічого не розуміють...

      Видалити
  4. прикольно!у меня сразу пошли ассоциации с ведущей Светских хроник..
    раньше дамы носили шляпки,было много всего интересного..в Англии до сих пор дамы-аристократки в свет только в шляпках выходят
    я ношу летом от солнца

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Точно, я тоже вспомнила про ведущую :) А интересно было бы устроить примерку каких-нибудь аристократических нарядов :)

      Видалити
  5. Бомбезний капелюшок!!!донечка справжня красуня)))

    ВідповістиВидалити
  6. Ааааааа! Саджу тут з відвислою щелепою!!!!!!!! Капелюх - шикарний! (заздрю всім, кому вони до лиця :-)) Костюм - крутезний! А Іринка в образі - просто модель! Така расуня! Ну ти, мамочка, і даєш!!!!!!!! Всі хлопці шикувались на фото? :-))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А що з щелепою? :)) Ну, я ще люблю всякі шарфи і хустки... Іра увійшла в образ гарно, просила намалювати губи і очі, і трималася так, як треба :) А ось на рахунок хлопців - то їх на святі, на жаль, не було, ми вчимося в класичній гімназії - в дівчачому класі. З хлопцями вони спілкуються після уроків на гуртках, танцях і т.д.

      Видалити
    2. нєєєєє, ну як без хлопців?... Значить так, одягай її так наступного разу на танці, чи гурток там якийсь (головне, щоб хлопці були :-))) - пора привертати увагу!!!!!
      А я вперше дізналася, що в нас в Рівому така гімназія є (сиджу тут вже не тільки з відвислою щелепою, а й з округленими очима від здивування :)))))

      Видалити
    3. Є така :) № 29. В них свій підхід, побачимо, що з того буде...

      Видалити
  7. вау, справжня маленька леді!!! стильний капелюшок, я теж, глянувши на нього, одразу про катю осадчу подумала))) але то прадва, що треба мати голову "під головні убори", бо пасують вони далеко не всім...
    мене теж здивував дівчачий клас, то, виходить, і хлопчачі є? а чому такий вибір?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Леді, леді :)))Я думаю, головне - підібрати форму, яка пасуватиме... Так, дійсно, є клас дівчачий і хлопчачий. Якщо коротко - то головний аргумент роздільного навчання - хлопчики і дівчатка розвиваються по-різному. У розвитку хлопчики відстають від дівчаток приблизно на два роки, тому зазвичай в початковій школі гірше вчаться. І підхід до хлопчиків і дівчаток має бути різним. Вчителі відмічають, що в роздільних класах вище успішність. Потім, в старших класах, їх зводять в один клас. В нашому місті одна така гімназія, вона невеличка - всього по два класи на потоці - А і Б (дівчата і хлопці:) Але на наш вибір вплинули ще такі фактори: недалеко від дому, гарні рекомендації батьків, чиї діти вчаться/вчилися там, професійність педколективу, чудова організація післяурочного часу (крім підготовки домашніх завдань з вихователем - доречі у хлопчачих класах вихователі тільки чоловіки! - діти займаються бальними, народними танцями, співами, грають в логічні ігри (в нас вже є кілька грамот за успіхи:), додатково займаються з вчителем англ. мови.) Звичайно, ці додаткові послуги платні, але це правильно і дуже вигідний вклад в розвиток дитини, я думаю. Також, школа працює до 19 години, і я спокійно після своєї роботи (мій робочий день до 18-00) можу забрати свою дитину, знаючи, що вона не голодна, зайнята цікавими справами, в теплі і в добрі, одним словом :) Вийшла реклама школі.

      Видалити
    2. мені теж сподобалася така педагогічна концепція :) Колись так вчилися - і нічого, хлопці любили дівчат і навпаки (це я для тих, хто думає, що роздільне навчання призводить до відхилення у статевому потязі ;)
      Капелюшок пречудовий! Іринка в ньому теж :) Ну, і образ вцілому продуманий "от и до"! Молодці!

      Видалити
    3. Чудово, значить мені вдалося донести свою думку :) Можеш уявити, скільки було заперечень (від бабусь :)) проти саме цієї школи, і як я відстоювала її :)) А потяг - він же природній. там скільки не відокремлюй, всеодно проявляється :) ВЖЕ... :) За образ - дякую!

      Видалити
  8. ну дуже стильна сорока! просто классс!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Супер модна стильна сорока і ще й справжня леді ;) навіть на фото видно, що Іринці дуже сподобався образ. І головна заслуга чудової мамочки, її золотих рук та щирої материнської любові ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та леді до останнього вдстоювала необхідність хвоста :) Але все ж послухала мене, і потім, думаю, не пошкодувла :) Тобі дякую за поради! А мамочка Оля все щось придумує, не сидиться їй :))

      Видалити
  10. Не лише капелюшок, а й увесь костюм стильний. Панночка - красуня!!! Олічка, ти - величезна молодчинка!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Оля, твоя Иринка - настоящая модель! Срочно в школу моделей!!! Ты молодчина - такую шляпку создала! Вот что значит - на все руки мастер! Здоровски!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О моделях мы как-то еще не задумывались... :)) Как и о том, могу ли я такое сделать - просто взяла ножницы, клей, и... Здесь ты меня понимаешь, думаю :)

      Видалити
  12. Класний капелюшок, стильна молода панночка Іринка(хоч і в образі сороки).А ти ,Олю, майстриня на всі руки!!!

    ВідповістиВидалити
  13. Оля, дуже стильний і гламурний образ сороки-білобоки! Іруся твоя красуня, і бачучи такі капелюшки одразу асоціації із відомою модницею Катею Осадчою! Тим, паче, що твоя Іринка, ще й так професійно позує! Короче, ти молодчинка. що пошила такого капелюшка! дуже круто!

    ВідповістиВидалити
  14. Олю, приєднуюсь до всіх похвал!! Бомбезний образ, продуманий до найменших дрібничок, неперевершена модель!! Ви з донечкою молодчинки!!:)

    ВідповістиВидалити
  15. Олюсь, оце так капелюшок!!! Крутезний і дуже стильний!!! Я теж колись в школі сорокою була, але мій костюм далеко відстає від Іринчиного!!! Молодчинки ви , дівчатка!!! Так тримати!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, привіт, Сороко :) Дякую, та це дрібничка, яку я могла зробити. Але рада, що подужала, бо дитині дійсно приємно було :)

      Видалити
  16. Яка прекрасна леді-сорока-білобока))))Браво мамусі за витвір мистецтва на її голівці!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, мамуся :) Думаю, ви теж таким займаєтеся, або плануєте, як підростете... Почнуться свята, карнавали... :))

      Видалити