В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

суботу, 22 вересня 2012 р.

Щастя неминуче :)

Через те, що дні стають коротші, а вечори довші, домашні посиденьки переносяться на кухню. Кухня - це місце, де завжди тепло і затишно. І неважливо, сидите ви тут з друзями, з незнайомим людьми, або наодинці.
 Посиденьки на кухні - це вбирання тепла Будинку, його доброго настрою і любові. А з таким зарядом можна зрушити будь-які гори і з посмішкою сприймати будь-які ситуації.  

Взагалі-то неважливо, тепло або холодно на вулиці. Важливо, щоб вам було добре :)
 Необхідно помічати прекрасні моменти в кожному дні і бути вдячним їм за це. Сьогодні я помітила нову кав"ярню прямо в моєму будинку! Знаєте, як вона називається? "Кавові мешти"!!! Мабуть, це знак. Пора лаштувати свої мешти... на каву до Львова!
Фестиваль кави у Львові - як можна пропустити таку подію?
Так що застрибуємо в мешти - і гайда! Зустріч на Бамбетлі :)

32 коментарі:

  1. УХ яка краса!!!!! оце така справжня львівська штучка ))) і я люблю і на кухні посидіти , і каву попити і з друзями побачитись ))))
    лаштуй, лаштуй мешти ;) Львів тебе чекає вже ))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, лаштую! Он вже і горнята вистроїлися :) Доречі там на фото горнятко із сервізу 1957 року народження. Такий тоненький рожевий фарфор, бережу бабусину річ...

      Видалити
    2. Ого!! то в тебе такий раритет є!!! а я маю прабабусину вишиванку з раритету )))
      горнятка їдуть теж ? ;)

      Видалити
    3. Та ні, мабуть, горнята лишаться вдома :) Замість них поїде один глек, і ще дещо...:))

      Видалити
    4. ммммммммм....заінтригувала ))))
      тут у Львові теж дещо чекає на мандрівників )))

      Видалити
  2. Мммммм... Як шкода, що в мене на ці вихідні територіально інші плани :-( Хоча, варот ще дітей більш-менш здоровими втримати до цього часу :-)))) Слухай, щось мені підказує, що ти цього не читала http://larisynya.blogspot.com/2012/09/blog-post_21.html
    Заглянь-но :-))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну, тоді іншим разом. Тримайтесь здоровенькі. А я беру свою малявку з собою. вона вже не може спати, рахує дні! Дійсно, я не дочитала до кінця твій постик, дякую - невже я така писака? :))) Дуже рада, приємно! Я щось заробила? :)

      Видалити
    2. Ну певно, я б теж ночами не спала, якби мене в її віці до ЛЬвова взяли :-)))))) А з приводу "заробила" - це поки сюрприз, але я тут подумала: ну, не буду ж я тобі його поштою надсилати :-)))))) Якось до 10 жовтня маю потрапити в Рівне обов’язково, то зустрінемось :-)

      Видалити
  3. оце так клас! дуже стильна і водночас така домашньо-затишна підвісочка вийшла! а 4 чашечки - це натяк на майбутню зустріч? ;) я теж лаштую "мешти" до Львова ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую-дякую!!! Я вже знайшла їй місце на кухні :) Вийшов дійсно натяк - майже як в кіно, тільки це буде "Кава і місто" :)

      Видалити
  4. Олю, а може би ми якось кави разом на фестивалі випили? Тебе можна буде якось виловити?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, чую рацпропозиції :) Спочатку мене відловить така собі Оксана Зірочка :) А тоді все в її руках - думаю, будемо пити каву обов'язково!

      Видалити
    2. О, то я ту Зірочку:) теж виловлю ))) Сподіваюсь, що кавусю поп'ємо )))

      Видалити
  5. Ммм, какие интересные события тебя ждут! Фестиваль кофе - очень оригинально! Я бы тоже очень хотела посетить. Панно очень милое, мне нравятся его теплые оттенки. Сразу кофе захотелось)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я догадываюсь, как тебе туда хочется :) Попробую отправить тебе привет из центра событий :) Спасибо за комплименты, эта штучка родилась с таким вдохновением, зашкаливало! Может, поэтому я ее не погрунтовала даже, так лепила - вот и теплые оттенки - дерево просвечивает :) Но мне очень нравится.

      Видалити
  6. Краса! А я, матрона львівська, навіть би не згадала, шо то таке свято на носі, якби ти не написала)) надіюсь, мені також вдасться хоча б на один вечір попасти на то свято)) гарних вам вихідних і запашної львівської кави з сирником))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привіт, дякую! Я дуже люблю це свято, тому ставлюсь до нього так трепетно :) За три дні, думаю, можна буде вибрати час і втрапити до центру. Я вже купила квитки :))

      Видалити
  7. І я люблю на кухні))))Побалакати, попліткувати, випити чаю ))))
    Сподіваюся, що ми з карапузом також попадемо на свято кави))

    ВідповістиВидалити
  8. Оля, підвіска суперові і така собі з натяком на майбутню поїздку! Думаю, що це кавове дійство цього варте! Я, хоч і ближче до Львова, та ще жодного разу не була на цьому святі...ммм...заінтригувала! Дуже б хотілося із вами всіма зустрітися...бачу компанія назбирується величенька!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Так, ніби назбируються кавоманки :) Давай, що заважає? Координати мої є в закладці(сторінці) "галерея".

      Видалити
  9. Дуже миле панно! Бажаю гарної подорожі й неймовірних вражень!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже вдячна, обіцяю насолодитися, а потім відзвітуватися :)

      Видалити
  10. Сонце,яке ж гарнюнє панно)))))Я вчорась краєм ока в класниках виділа-але в неті була буквальено секунду,тому тут пост твій не бачила.
    Отже,ти на каву до Львова приїздиш)))На три дні??
    Я з тобою зустрінусь бодай би там світ рухнув,а зустрінусь!До зустрічі)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, рада, що тобі сподобалося :) І я тебе краєм ока видів там само :) Я приїду в суботу, а в нд назад з обіду... Не треба рухати світ, хай собі стоїть, думаю, для нас знайдеться і місце, і час :)))

      Видалити
  11. Робота чудова,прекрасна,гарна...класна дуже;-)
    Я хоч і не любитель кави,але на свято кави хотіла б потрапити....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую :) всі гарні слова написала мені :) Думаю, справа навіть не у каві, а в атмосфері і самому місті...

      Видалити
  12. АААА, річ чудова!!! Я теж люблю кухонні посиденьки. В новому помешканні в мене має бути величенька кухня, бо тут на квартирі, то тілько двом і можна кавувати))) Колись і я на свято кави виберусь)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Юлічка! Давай, плануй затишну кухню, ну і на свято теж вибирайся :)

      Видалити
  13. Бажаю тобі гарно провести час і зустрітись із подругами-рукодільницями) Оце буде цікаво)

    ВідповістиВидалити