В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

пʼятницю, 14 вересня 2012 р.

Лавандова епопея

Привіт. Мабуть, більшість в курсі справи, про що я :) Коли я визнала перед усім світом свою небайдужість до цієї квітки і взагалі до лавандової тематики, вона теж полюбила мене щиро і допомогла познайомитись з чудовими людьми - вами - та ще й примножилася у вигляді ваших подарунків: це і шикарний футляр для телефону від Лариси, ароматна Тільда від Аліни, сумка для ноутбука і косметичка від Юлі, та і сама я можу дещо :)
Ця колекція вчора поповнилася!
Лаванда притягнула до мене нову подругу з Нововолинська (там скоро відкриється клуб рукодільниць :), та ще й мою подвійну тезку Олю - Горобину. Така щира і приємна творча мама сама захотіла мене порадувати і надіслала мені окрім улюбленого білого шоколаду (і звідки вона дізналася...:)) свої дебютні лавандові саше (коли дарується найдорожча перша робота - це так гріє). Я їх бігом зафотографувала, але потім скористаюсь Оліною пропозицією: насиплю туди сухих лавандових квітів і буду насолоджуватися ароматом...
Оля, я в захваті і дуже тобі дякую за радість і любов, яку принесли в мій дім ці милі дрібнички!
Цю неймовірну красу супроводжував щирий і зворушливий лист. Він був справжній, написаний від руки на папері, і в нього була всипана жменька квіточок лаванди. Як я скучила за такими паперовими листами, що з нами робить інтернет...

Пригадалося ось з Ліни Костенко:

Пишіть  листи  і  надсилайте  вчасно,
коли  їх  ждуть  далекі  адресати,
коли  є  час,  коли  немає  часу,
і  коли  навіть  ні  про  що  писати.
Пишіть  про  те,  що  ви  живі-здорові,
не  говоріть,  чого  ви  так  мовчали.
Не  треба  слів,  навіщо  бандеролі?
Ау!  -  і  все,  крізь  роки  і  печалі. 


На цій душевно-пронизливій ноті :) хочу вам представити авторку картини, яку я дозволила собі використати в шапці богу - щоб не порушувати авторських прав.
Вірус зміни дизайну блогу я підхопила в чаті від Ірини Буткевич :) Я пораділа її вимитому і свіжопофарбованому бложику, і мені закортіло теж. Випадково натрапила на колекцію малюнків, які вразили красою, квітами, кольором, мріями талановитої людини -це були картини корейської художниці Christian Asuh. Її роботи присвячені темі кохання та людських взаємин, вона показує найкращі і найяскравіші настрої закоханих.

Ось така романтична парочка, що смакує кавою на бамбетлі, навіяла моєму блогові осінні настрої і кольори - листопаду, багрянцю, сливового та яблучного з корицею варення, капучіно, печених гарбузів, бордових дрібненьких хризантем - улюблених квітів моєї мами, гречаного меду... А що нагадують вам ці кольори? Хотілося б знати це...

27 коментарів:

  1. Олічка,в тебе справжня скриня лавандових скарбів:)))! Усе таке чудове,з чарівним ароматом лаванди:)! Завжди читаю тебе і так стає затишно та приємно на душі:),дякую!!!

    ВідповістиВидалити
  2. новая одежка блога сразу привлекла внимание,а картинка -очень уютная мне напомнила ,что надо готовится к Новому Году..я очень люблю еще в ноябре украсить всякими красивыми штучками интерьер,чтобы повеселей было ..
    и очень фраза понравилась,такая глубокая,все изнутри цепляет...
    с подарками!их я так понимаю еще много будет

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Действительно, уже можно начинать думать про подготовку, это красиво и навевает нужное настроение :) Спасибо за поздравление с подарками :) Думаю, будут... А какая именно фраза, можно уточнить? Спасибо. Интересно...

      Видалити
  3. як тут стало тепло та затишно! вітаю з новим інтер'єром і поповненням колекції!

    ВідповістиВидалити
  4. Олюська новий дизайн блогу дуже сподобався!! Вітаю з поповненням колекції!!! Треба буде ще щось для тебе цікавеньке-лавандове придумати)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Класно, дякую! Так ти ж вже в прорекламованих авторах колекції! :)) Ще?? :))

      Видалити
    2. А чому б і ні??? Для тебе приємно щось створювати)))

      Видалити
  5. Оля, я думала, что попала не по адресу! Ооо, как мне нравится тут у тебя! Хотя я и твой старый дизайн тоже полюбляла)) Очень приятные для глаз цвета, теплые, спокойные. Мне они напоминают крыши терракотового цвета маленьких уютных, словно кукольных, европейских городов)) Поздравляю с подарочками;)) Чудесные работы!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, я так и подумала, что кому-то покажется - ой, ошибся адресом :)) Ничего, старый дизайн провисел полтора года, хватит :) (я просто резервную копию блога не умею делать, поэтому перемены были беспповоротные :))) Спасибо за поздравления и ассоциации!

      Видалити
  6. Вітаю з подаруночками та поповненням лавандової колекції!
    Кажеш вірус змін заразний ))) дуже затишно в тебе в бложику, картинка відразу заспокоює, аж хочеться приєднатися до романтичних посиденьок ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Заразний :) Приємно бути осередком релаксу та романтики :)))

      Видалити
  7. Обновка для блогу просто шикарна - якось відразу повіяло бабиним літом, теплим чаєм з медом, одіялом в клітинку і цікавою книжкою (це, напевно, щось підсвідоме - кому чого бракує, як то кажуть :-)))))) А лавандою ти і мене "заразила" - вже обмірковуємо з чоловіком, що варто і собі на підвіконні посіяти в горщику (правда в більш прагматичних цілях - моль відлякувати :-)))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О, пледик в клітинку і книжка! Залюбки :) Лаванду - посійте :) Розкажеш потім.

      Видалити
  8. Ти ще забула що ти разом з тим всім Лавандова фея ;)
    стільки краси в тебе тут!!! тішусь за тебе ))) файно що є такі чудові люди в різних куточках нашої держави, пра?
    я вже собі теж над лавандовим вазоном задумалась )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та як таке можна забути :) Так, люди чудові! Задумуйся :)

      Видалити
  9. забула написати, в тебе був блог затишний, а зараз ще більш затишніший став ))) такий домашній і теплий ))) файно в тебе ))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, будемо пекти пироги, мабуть скоро :) І на печі грітися :)

      Видалити
  10. о, ця нова блого-шапочка така затишна!!! так і захотілось в теплий светр, з запашним глітвейном і за хорошу книгу.... або за приємну розмову з давнйою подругою... такий той вірш Лесі Украïнки влучний... дякую, що ділишся своïми приємними емоціями, піду капну лавандовою олійкою на аромалампу, буде пахнути і в мене))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ммм, глінтвейн, згідна :) Дякую і тобі, що не полінувалася описати свої думки :)

      Видалити
  11. Ну,картинка на шапочці у блога-всеодно як спеціально була створена для твого блога!;-)
    Класні в тебе подаруночки-прямо колекція лавандовитворів)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це точно, таке враження, ніби я її замовила :) Тому мусила якось виправдатися, совість очистити :))) Дівчатка мене задарували, але всі дуже влучно :)

      Видалити
  12. Ось ти так гарно завжди напишеш) мені приємно, що тобі сподобалося, я дуже переживала з цього приводу)
    А про паперові листи ти дійсно написала правду, тепер їх так не вистачає, ніякі телефони, ні електронні пошти не замінять тих старих добрих конвертів із списаними рукою сторіночками, які так приємно перечитувати, дістаючи із всіляких потаємних скриньок) Так що Олю, з тебе лист) і то справжній, у конвертику)
    Гарно в тебе і затишно у блозі, картинки дійсно пречудові)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже тішуся з того, що ми розуміємо одне одного :) Дякую тобі, чекай на лист із сюрпризом :)

      Видалити
  13. Скільки краси)))))Просто аромат лаванди скрізь розлився через монітор)))Такі подаруночки шлють тобі не даремно,адже ти хороша людина.Хотіла б я щось з того зуміти зробити.Талановита майстриня таку красу сотворила,молодчина Олічка-тезка)!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аромат казковий! Та ми тут всі непогані люди, інакше б з того нічого не вийшло :) Думаю, ти багато чого вмієш робити, а якщо ще не пробувала - так ніколи не пізно :)

      Видалити