В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

суботу, 11 серпня 2012 р.

Наші дебюти

Привіт! Мій блог з рукодільного має небезпеку перетворитися в подарунково-демонстраційний :) І все завдяки щедрим подарункам від друзів, які продовжують надходити з усіх усюд. Жартую, звичайно, це так приємно - отримувати подаруночки, і як каже моя мудра донечка - найкращий подарунок - зроблений своїми руками, бо він несе любов!

Днями я отримала посилку від Аліни.Там була чудова листівка і прегарний блокнот. Це якраз і був її дебют в блокнотному жанрі - вона так каже, хоча ця річ зовсім не схожа на пробу пера, як на мене. Приємно, що таку важливу для неї роботу Аліна присвятила саме мені, це велика честь. Яка витончена робота, а вишивка зачаровує погляд надовго! Форзаци теж в горохи, з ажурними кишеньками, серединка має кольорові візерунки в тон - одним словом - мрія!
Колір в цього подарунку один з моїх улюблених (а хіба могло бути інакше? :), він такий приємно-зелений, одразу пригадалася історія ремонтної епохи з вибором кольору стін в моїй кімнатці. Ми зробили з однокімнатної крартири студію, щоб вигадати простір, тому все, крім кухні, пофарбоване в один колір. І коли я намагалася уявити, що саме мені буде приємно споглядати увесь час і повсюду - прийшла ідея подивитися віяло кольорів компанії "Тріора". О, які там пропонують варіанти кольорів і їх поєднань. Тисячі, мільйони :) А як вони називаються - тільки послухайте: легкі обійми, сонячне диво, весняна енергія, неловимий зелений, аромат лимону, вербовий букет, тонка стеблина, склянка з водою, неспокійне море, блакитна музика, туман над замком, крихітний бутон, полуниця з льодом...Я ще більше розгубилася. Лишалося тільки віддатися на милість інтуїції і якомусь підсвідомому відчуттю. І я знайшла. Вирішальною стала... назва :). "Дух спокою" - це, мабуть мені було потрібне найбільше в той момент. Все це я розповіла до того, що колір обкладинки блокнота перекликається з тим моїм "духом", вони брати :) Пропоную розглянути цей шедеврик:

Наступний дебют від Ірини Буткевич - це експромт на тему корисних жіночих аксесуарів - гаманець, обкладинка на паспорт та затишна косметичка :) Все дуже ніжне, приємне на дотик і гармонійне. Яку ж красу можна створити своїми руками, виявляється! Крім цього в коробочці були ще різні приємні речі - серветки з кавою, тканинки, дерев"яний браслет, що прагне стати задекупаженим :), єгипетський синій жук-скарабей, що виконує всі бажання, і білий шоколад! (останній не дожив до фотосесії, бо він улюбленець, така вже його доля :). Дивіться самі:
Дуже вдячна дівчатам за їхні золоті руки і величезні серця!

Давайте подивимося і на мій дебют :) Правда, він стосується не техніки, а скоріше сюжету, чи жанру... Якось я замовила в інтернеті кілька заготовок, і вписала туди одну цікаву штуку - вічний календар. Колись давно у нас був календар, який треба було підкручувати щодня, і виставляти дату - мені це страшенно подобалось. Потім я виросла, і він десь плавно зник... Вирішила в пам"ять про нього зробити цей, ідея прийшла не зразу, але все ж прийшла! Цікаво, правда?
Ну ось, поділилася своїми думками, дякую за увагу :) Гарно провести вихідні!

21 коментар:

  1. Я, як завжди в захваті, як від подарунків (дівчата великі молодці!!), так і від Твоїх робіт! Вічний календар мега-оригінальний! ніде раніше такого не зустрічала!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, згідна - молодці! А кадендарі такі є на просторах павутини :) Але кожного своє бачення і дизайн...

      Видалити
    2. ага - є, але їхнє бачення мені зовсім не подобається... От твоє - інша річ: невимушене, лаконічне і довершене - ідеальне, як на мене!
      А ще я зустрічала заготовки без надписів - ти сама робила, чи тобі пощастило з надписами купити?

      Видалити
    3. Дякую, яка я лаконічна :))) Так, вони всі продаються чисті, без написів, звичайно. Все сама, люба, сама... :)

      Видалити
  2. ))) мені одразу пригадалося, коли на роботі робили ремонт, коже мав можливість вибрати колір для стін. Я обрала щось в дусі спокою, на що мені робили закиди, нібито буде у мене не гарно... А потім усі приходили зі своїх кавових чи молочних стін до мене - заспокоїтися, мабуть. Або навпаки, роздратуватися, що у них не такі :)
    Вітаю тебе, Ірину, і себе з чудовими дебютами! ;) Молодці дівчата))))))
    Про календар я тобі вже писала, напишу ще раз, може, ти забула))))) - який ж він класний-прекласний!!!! І я ще не перестала такого хотіти :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ок, зрозуміла натяк :) Вітаю і від себе! Фото блокнота скинула тобі на пам"ять на пошту :)

      Видалити
  3. Поздравляю с подарочками! Мне безумно понравился твой вечный календарь - все хочу папу попросить сделать мне такую заготовку! Отличная штука! А исполнение - шик! Французский)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо. Штука полезная и необычная :) шик, говоришь? :)

      Видалити
  4. Олюшка. вітаю ще раз з ДН і такими чудовими подаруночками!! Дівчатка постарались - молодці, а ти варта таких подарунків!!!

    Календар - це щось!!! Особливо для людей, які ніколи число місяця не пам"ятають ( це я про себе))) а так зранку повернув дерев"яшки і цілий день ходиш своєю чудовою пам"яттю хвалишся)))

    А якщо замовити таку красу - кіко (так моя бабуся каже) така штукензія вартувати буде?? Напиши мені на мейл, пліз!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! А дату іноді я теж забуваю :) Думаю, щасливим день робить не дата , а його наповнення :) Напишу.

      Видалити
  5. Чудові дебюти! І собі ляпну: дуже цікавий календар) а донечка дійсно мудра, подарунки, виготовлені власноруч, та ще й з хорошими намірами дуже зігрівають.

    ВідповістиВидалити
  6. Вітаю-подарунки чудові,суперові!!!;-)
    Дуже цікава штукенція-отой календар...мені Алінка вже всі вуха продзижчала)))-розказувалаЖ,який він прикольний...а тепер і сама бачу:клас! :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кльово! Давай закладатися, чи вона візьметься за його виготовлення :)

      Видалити
  7. Олюнь,поздравляю!Подарочки замечательнийшие!!!!!!!!!!!Всё такое милое и нужное!

    ВідповістиВидалити
  8. Оля, подарунки просто фантастичні! Дівчатка справді молодці! Уявляю які в тебе були очі коли ти отримала це все! Ну, і емоції твої навіть крізь екран монітора відчуваються! Вітаю, вітаю!

    А, календар дуже гарний! Я, такий бачила тільки дятячий! Вірніше він у нас був Hello Kitty! Хіба, що мій малий тій Кітті вже голову скрутив, а кубики із цифирками залишились!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ого, очі видно крізь екран? вау... :)))))) То просто нові окуляри світяться, мабуть :) Такі прикольні ті кубики, можна самій гратися :)

      Видалити
  9. классс.... а как сделать такой календарь ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо. Сначала хорошо бы заиметь\купить такую деревянную или похожую заготовку :) А потом, думаю, можно придумать, чем ее украсить - разрисовать, задекупажить, налепить декору - как фантазия подскажет :)

      Видалити