В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

понеділок, 25 червня 2012 р.

Мрії, подарунки та вербальна магія

Привіт! Сьогодні пречудовий день, тому що цей день колись подарував світові чудову людину, гарну, чуйну, прекрасну подругу, талановиту рукодільничку  - Ірину Буткевич! Якщо ви ще не бачили її іграшок, які вона шиє з натхненням та любюов"ю - вам сюди :) Ірино, вітаю тебе зі святом!
Ідея подарунку для Іри була пов"язана з її мріями і вподобаннями, а їй, звичайно, як справжній романтичній дамі, близька паризька тематика, тому...
Це браслет та невеличка керамічна вазочка, все разом називається "Мрії збуваються". Посилка приїде до адресата тільки завтра, але ми вже не втерпіли, розглядали разом з іменинницею фото :))
Я пишу цей пост сьогодні, тому що цей день незвичайний ще з однієї причини - сьогоді день вербальної магії, тобто все, що ми бажаємо, озвучуємо - має велику силу і здатність збуватися! Це пов"язано з місячним календарем, яким я захопилася останнім часом, ви вже читали попередні пости :) Але я вірю в сьогоднійшній день, тому хочу ще раз привітати Ірину, і побажати їй збуття мрій!

26 коментарів:

  1. Вмієш ти іменинницю розчулити до сліз! ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ тобі за чудо-подарунок та щирі теплі слова, моя дорога чарівниця!!! І дякую отій магії, завдяки якій ми знайшли одна одну в цій світовій павутині! Ти вже не вперше втілюєш в життя мої мрії ))) і завжди дивуєш своїми витворами, вони такі рідні і дуууууже гарнезні, доведеться завтра «чергувати» під відділенням пошти ))) я вже хочу потримати всю цю красу в руках!!!
    Дякую за те, що ти є, цьом :-*

    ВідповістиВидалити
  2. Оля, подарунки просто неймовірні,як і всі твої роботи!!!Приєднуюсь до привітань Ірини зі святом!
    Про вербальну магію-не чула, але швиденько проголосила свої бажання(доречі, записничок із мріями на днях завела також:)))))Жду здійснення мрій!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Олюська, ти неймовірна!!! Іринці, та й усім нам,пощастило мати чудову подругу!!

    ВідповістиВидалити
  4. Я в захваті! Подаруночки неймовірні.. такі мммм!!! Приєднуюсь до привітань для Ірини. Нехай збуваються усі мрії.. я також буду сьогодні особливо мріяти..

    ВідповістиВидалити
  5. Яка краса!!!!!!Подаруночки чудові!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Класні подарунки!Вазочка така прикольна!
    Я теж візьму участь у загадуванні бажань!))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, приєднуйся! Такими справами ніколи не пізно займатися :)

      Видалити
  7. Какие распрекрасные подарки - для настоящей мечтательницы. Оля, спасибо что делишься информацией о "волшебных днях"! Я верю;)))

    ВідповістиВидалити
  8. это еще и визуальная магия..
    а где берешь инфо про значение лунных дней

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ага, наверное :) А много информации в интернете, да еще на рассылку подписана http://www.lunnyjkalendar.ru/

      Видалити
  9. ОООООООООООо!!!!! Я тепер мушу попасти в Нововолинськ і зустрітись з Іруською, і ми вдягнемо нашу паризьку красу зроблену твоїми золотими руками і будемо насолоджуватись і радіти що ми тебе знаємо ;)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я теж хочу, ще не бувала в тих краях :) В мене теж є браслет, так що ми втрьох всіх вкладатимемо пляцками :))

      Видалити
    2. о, точно давай разом ))) я там все добре знаю )))

      Видалити
  10. Ммммм... який комплектик романтичний! Уявляю Іринку, яка в руці, на якій браслет, тримає вазочку з квітами... Краса, та й годі! ;)

    ВідповістиВидалити
  11. Фея, ти куди вже полетіла? ;) готуєшся до відпустки? ;)

    ВідповістиВидалити