В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

пʼятницю, 26 серпня 2011 р.

День міста Рівного

Запрошую усіх 28 серпня до нас в Рівне на День міста! Вібдудеться багато цікавих заходів, а також - традиційний ярмарок майстрів в центрі міста. Дуже хочу взяти участь, як завжди, часу мало на підготовку, але буду намагатися зробити для того все.
А це кадри з Дня незалежності -  маленькі рівняни:

3 коментарі:

  1. чудові діточки!!!
    національний костюм суперовий!!
    сама вишивала??

    ВідповістиВидалити
  2. Оля, дякую за запрошення!)))Я б із задоволенням посвяткувала, але вже у неділю їду у Київ...
    Гарненькі маленькі рівняни!А кулька яка класна - я б сама від такої не відмовилася б! ;-)

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую! Щось з блогом не те відбувається, у вас те саме? Написала комент, а його нема... Костюмчик нам подарувала бабуся, привезла з подорожі. Так що, на жаль, поки сама не спромоглася вишити. Про кульку цікаво. Доця її носила за собою, а тоді і каже: мама, а давай я загадаю бажання і відпущу кульку в небо! Тоді воно справді здійсниться! На фото якраз отой момент "відпускання в небо". Потім ми ще довго гуляли, каталися на каруселях, їли піцу, морозиво, каталися на конях - відривалися, як могли. А в кінці доця призналася, що ж вона загадала: "ХОЧУ, ЩОБ ВСІ ЛЮДИ СЬОГОДНІ БУЛИ ЩАСЛИВІ!" Уявляєте? Ну прямо до сліз пробрало... І вона вірить в те, що наша кулька допомогла багатьом стати щасливими в цей день... От такі бувають дітки :))

    ВідповістиВидалити