В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

пʼятницю, 19 вересня 2014 р.

Вірність традиціям

Всім привіт з вересневого Рівного! 
В нас гарні погожі дні з дуже прохолодними ранками. Доня ходить в 4 клас, підростає і розумнішає. Я - ходжу на роботу, все відрощую волосся, і маю надію, що мудрішаю)) Колихаю в своїй голівці гарні мрії і намагаюся радіти усьому, що оточує. Друзі допомагають, дарують приємні несподіванки, от як ця фотосесія в кав'ярні сусіднього будинку, влаштована Анною Міщук.
Про літню відпустку та мандри Україною напишу пізніше, а зараз хочу показати одну річ, яка мене надихає щодня: це чудовий подарунок на день народження від Юлічки - альбом з моїми улюбленими фото, який вона зробила таємно від мене та надіслала разом з іншими сюрпризами (в себе в блозі Юля його показувала тут.) Юль, ще раз дякую за твою невгамовну фантазію, невтомні ручки та особливе ставлення до моєї особи).
Здається, восени все стає якимось глибшим, змістовнішим і смачнішим. Особливо кава... Тому я ніяк не можу прогавити такої чудової щорічної події - фестивалю кави у Львові!  Сьогодні вирішила, що не їхати просто немає причин, тому вже маю квиток на завтра та планую маршрут.
Минулого року це було приблизно так:
Хочеться пригадати приємні моменти і відкрити цього разу щось нове...
Хто зі мною? ))