В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

середу, 14 серпня 2013 р.

Творимо настрій!

Привіт, а давайте подивимося на мою нову чудову сумочку від Лариси, яка стала продовженням епопеї нотно-музичних подарунків :)

 Яка підкладка! Приміряю новий блокнотик (привіт, Юля) :)
 Ну що, заграємо марша на честь авторки?
Дякую ще раз талановитій людині за її майстерність, креативність і велике бажання творити!
А ще сьогодні покажу свої нові витвори. Я страшенно люблю прикраси, а особливо сережки, вже колись писала про це :) Вони мають бути інакшими кожного дня! Довго заглядалася на інших майстрів, і коли  до рук потрапила потрібна фурнітура, вирішила спробувати виготовити подібне. Придумала кілька пар сережок для настрою:




Розмістила нові штукенції в своєму магазинчику Вконтакті.
Результат мені подоабється, планую продовжувати розвивати новий напрямок:) На маки в той же день знайшлися бажаючі :) А як вам?

четвер, 8 серпня 2013 р.

Коли бракує слів...

... говорить музика!" Саме ці слова казкаря Андерсена, написані на моєму новому блокнотку від Юлі, стали девізом сьогоднішньго святкового дня!
Хоча, слів було дуже багато - мене вітали з днем народження з 7 ранку всіма винайденими людством засобами зв'язку :) Всім дуже вдячна - і Вконтакті, і в Однокласниках, і в скайпі, і за смски:) Це так приємно...
Поки ще цей день не скінчився, запрошую вас усіх на тірамісу і шоколадний пудинг - це замість торта, бо така спека, і я його не пекла, а зробила такі порційні десертики:)
Дякую усім, хто згадав про мене, а особливо тим, хто вирішив ощасливити мене подаруночками! Вражає те, що дівчатка так тонко підійшли і до тематики, і до кольорової гами:)
Аліна подарувала мені чарівну листівку з піаністкою та свій фірмовий магнітик з вишивкою, а там... правильно, лаванда:)) Це виглядає просто супер! Зафотографувала щойно, тому якість не дуже, але головне - хотіла вчасно подякувати!
Юля придумала мені подарувати ще один чарівний блокнот :), листівку та якийсь неймовірно гарний вінтажний годинник, ось вони:
Блокнот запашний, можете собі уявити - кава з ваніллю... Форзаци - музичні! Та й напис говорить сам за себе.. Я така рада! А ось годинничок ближче:
З таким треба вирушати до Австралії :)
Дівчата, ви зговорилися? Справа в тому, що Лариса зголосилася пошити мені музичну сумочку з клавіатурою, та привезе мені її тільки завтра. Так ці всі ваші неймовірні штукенції пасуватимуть до тої сумки, я впевнена! Це просто диво:) Я не втрималася, і вирішила вже сьогодні дякувати :)

Дійсно, бракне слів, щоб висловити свою подяку за те, що ви освітили моє життя, любі подруги з блогосвіту!
Я дарую вам музику :) Це старенька пісня, в яку я закохана багато років - Extreme «More Than Words» - більше, ніж слова!


Прослушать или скачать Extreme More Than Words бесплатно на Простоплеер

Люблю вас усіх! :)

четвер, 1 серпня 2013 р.

З корабля на бал

Вітаю!
Ось і почався останній літній місяць. Будемо їсти кавуни, дивитися на серпневі зорепади, придумувати інші розваги. Мене ж чекають дні народження - мій та нашої сім'ї, а також щорічний ярмарок на день незалежності та день Рівного.
Цього літа я пропустила кілька ярмарок та виставок - трохи подорожувала, та, чесно визнаю - не дуже готувалася. Навіть прогавила свої улюблені Музейні гостини :) Тому я просто не могла собі дозволити не поїхати на традиційні "Лесині джерела", що проводились в Новограді-Волинському в минулу суботу. Для цього довелося швиденько вночі перекладати речі з відпочинку в пральну машину, бо повернулися ми в п'ятницю ввечері, а у валізу збирати все, що маю на ярмарок :) Підйом в 5-30, автовокзал, 100 км по трасі - і ми вже учасники фестивалю на Алеї майстрів:)
 Нелегко було цього року втрапити до безкоштовної участі, бо влада змінилася, а нова вирішила, мабуть, якось поповнити бюджет, бо за участь пропонувалося заплатити не мало не багато - 500 грн... Враховуючи дорогу та те, що в мене і виробів, мабуть не назбиралося б на таку суму:), це було трохи смішно. Все закінчилося добре, тобто місце було, навіть виділили стіл та тиночок (ззаду на фото). Підтримували та фотографували землячки :)
Я нарешті зігрілася і засмагла:), зустріла купу знайомих, які спеціально виглядали мій столик (це дуже приємний бонус, та ще й в іншому місті, погодьтеся). 
Цікавим моментом було знайомство з телезіркою - "фермером, який шукав дружину" на телепроекті. Я не дивилася це шоу, тому і не впізнала чоловіка, який підійшов і попросив допомоги - позичити трохи клею, в нього в руках була картинка, де відірвалося кілька камінчиків. Як справжня господинька, я завжди маю із собою в таких випадках повний арсенал для проведення термінового втручання при потребі :), тому клею не пошкодувала. 
Поки проводилися маніпуляції, мужчинка не втримався і відрекомендувався "тим самим фермером", і розповів, що "його Ірочка" (мабуть, знайдена дружина...) робить дивовижні картини з пір'я птахів з його ферми - однин з шедеврів ми якраз і порятували. Після такого ми з подругою Людою просто мусили попросити зірку сфотографуватися з нами для історії, а зірка була страшенно рада, потім ще півдня намотувала кола по алеї та махала нам ручкою :)
Ось як корисно возити на ярмарки клей :)
Покажу ще останні роботи, які тепер будуть жити в Лесиному краю: оберіг для дому з об'ємними елементами:
та інтер"єрна підвіска "Moment" з надихаючим висловом і справжнім пір'ячком:)
 Тепер планую підготуватися до 24 серпня. Добре, що в моєму місті участь поки безкоштовна:) Цікаво, які кольори переважатимуть в нових роботах? Бо останнім часом в мене виходить переважно монохром...
Дякую за увагу, і гарного всім літа!