В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

суботу, 2 лютого 2013 р.

Шкатулка для рецептів

Я люблю смачно поїсти :) 
Особливо солодке, а ще коли хтось приготує... Частенько записую рецепти того, що сподобалось, вірю в те, що буду пробувати сама. Навіть іноді намагаюсь приготувати:) І от коли вже настає той щасливий день, я урочисто чіпляю той клаптик паперу (на якому записано - ні, нашкрябано! - рецепт) на холодильник за допомогою якогось магніта і тоді готую, одним оком підглядаючи в ту писульку.
І от можна уявити вигляд холодильника, коли на ньому висять ті клаптики - нагадує стовп з оголошеннями на зупинці тролейбуса :) Так, кулінарна книга - це круто, я маю блокноти, але... Хто б сів і переписав! Так ніби і зручно, та не дуже естетично.
А недавно я придумала, куди можу сховати цю писанину, поки не готую - я зробила шкатулку для карток, так званих recipe card, роздрукувавши собі кілька тих карток з інтернету та записавши на них улюблені рецепти. Буду виймати по одній і чіпляти магнітиком:)
Сьогодні я знайшла навіть сайти, де можна заповнити онлайн та роздрукувати - ось як тут і тут, наприклад. Сама ще не гралася, не встигла. Бачила в блогах дівчат закордонні сувеніри - комплекти тих модних папірців :)
Так ось вона - моя шкатулочка-книжка. Зістарена, "погано пофарбована" (натяк на шеббі:)), з вінтажним бамбетлем і скромними об"ємними  елементами (трафарет):


Ось така обновка оселилася в мене на кухні... 
А в шафі теж оселилася обновка! Як справжня жінка, я не втримаюсь і покажуся у всій красі. Це обіцяне неймовірне плаття :)) Не знаю, наскільки воно виправдовує свою характеристику, але до нього дуже личать нові сережки, а все разом, здається, личить мені :) 
Під такий сьогоднішній строкатий настрій можна послухати освідчення від Бітлз...