В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

вівторок, 27 березня 2012 р.

Про вуха, крила і аромат кави...

Всі ми в дитинстві гралися ляльками. В декого ця любов лишилась на все життя. А лялька, виготовлена руками з великою любов"ю - це особлива лялька, вона несе неймовірну енергетику, погодьтеся! В нашій оселі нещодавно оселилися дві таких лялечки - вони прилетіли поштою від чудових майстринь, знайомтеся:
Джульєта

четвер, 22 березня 2012 р.

Прованс, бандероль та плани на майбутнє....

Привіт. Пригадую, коли я зробила свою першу шкатулку в стилі шебі і принесла її показати одній дамі, вона покрутила її в руках, позітхала, і каже: "Шкатулка, звичайно, симпатична, от і малюночок гарний... Але чому ж ви її так погано пофарбували?!!" Це мене дуже розвеселило і потішило, я зрозуміла, що недарма пройшли мої декупажні курси і шебі я засвоїла... Правда, ця дама працює продавцем в мистецькому магазині... Але, як кажуть, "на вкус и цвет" всі олівці різні...
З тих пір я люлю шебі - пастельні кольори, квіткові мотиви, облуплена фарба... Такий дух старовини і Провансу... Покажу нові доробки:

пʼятницю, 16 березня 2012 р.

Гіацинт і мускарі

Как серенада, как сонет,
Как острый карри,
Звучит, таинственно дразня:
«Цветки мускари».

Дрожащий звук, индиго цвет,
Аккорд гитары —
Бренчанье букв в потоке слов —
Цветки мускари.

Печальной дамы силуэт
В шелках мускари
Умчал в туман кабриолет
В духов вуали.

У моря бриз шептал волной
Влюблённой паре…
Горели свечи под луной —
Цветки мускари.

Раскрыла книгу: что за бред?
Как обокрали…
Простой мышиный гиацинт —
Цветки мускари?!

Изящный гиацинт грустит
На тонкой ножке.
Как мыши, прячутся в траве
Мускари-крошки.

Л.Алексеева, 2007



середу, 7 березня 2012 р.

Весна наближається!

Всім привіт, вітаю чарівних дівчаток з наступаючим святом!
Хочу презентувати свій новенький чохольчик для телефону, який мені зробила неперевершена Лариса. Ми вчора зустрілися на хвилинку, і тепер я така щаслива! Це якесь маленьке диво, з вишитою лавандою!!! Моя доця, коли взяла його до рук, то спробувала навіть понюхати :) Дивіться самі: