В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

неділю, 27 листопада 2011 р.

Про наш день народження і подарунок

В п"ятницю в моїй донецчі Іринці виповнилося 7 рочків! Всі мами розуміють, яка це важлива подія :) Ми розважалися на всю котушку - роздавали в школі цукерки, приймали подарунки від усього класу (тепер в нас півмільйона ручок, наклейок, блокнотиків і саморобних чудових листівочок :), потім ходили з друзями-дітками до ігрової кімнати, де дві години стрибали на батутах, спускалися з гірок і каталися на різних атракціонах, а тоді ще ввечері зустрічали бабусь і хресних вдома за вечерею. Свято вдалося на славу! А головне - ми отримали рожевого зайчика від майстрині Ірини Буткевич:
Це братик Рожевого. Як ви вже здогадалися, його звуть Ромео. Моїй Іринці він дуже подобається, навіть сплять вони на сусідніх подушках :)

Тепер в нас повний комплект всього в рожево - сірих тонах... Дякую, Іринко, за подаровану любов і тепло!

вівторок, 15 листопада 2011 р.

Годівничка


В школі у нашої донечки оголосили конкурс годівничок. Наш тато постарався, зробив деревяну хатинку, а я її потім прикрасила декупажем, акриловими фарбами і полакувала. Іринка давала поради, оцінювала кожний етап – була дизайнером одним словом. Так цікаво і корисно ми провели вихідні, і от що в нас вийшло:




Сьогодні нас чекала гарна новина – наша годівничка допомогла Іринчиному класу вибороти перше місце у шкільному конкурсі! І тепер вона мандрує далі – в місто!
«Большому кораблю – большое плаванье…»