В цьому світі нам нічого не належить. Просто іноді ми і речі знаходимо одне одного. Ніколи не знаєш точно, де це трапиться, але коли вже трапляється - не помилишся...

вівторок, 17 травня 2011 р.

Моя колекція АТС

Привіт! Останнім часом мої домашні дуже дивуються - як часто мені стали приходити листи, та ще й не прості, а наповнені паперовими скарбами :)) Настав час представити їх тут. Дещо вже моя доця приватизувала, покажу АТС, які тепер живуть в мене -  їх зробили з любов"ю чудові майстрині.
Перша від Ренати і її Лавки чудес. Серія "Подих кохання"
 Наступна - від Portos "Жизнь и скрапстранички о ней". Серія "То, что я люблю. КИНО". Міні-афіша мого улюбленого фільму "Дом солнца"!
Ну і найсвіжіша - це від bre, серія "Вітер змін. Продовження". Чудова стиляжна кульбабка!
Всім дуже вдячна, обіцяю відплатити "тою ж монетою" :)). Вже навіть є деякі задумки. 

пʼятницю, 6 травня 2011 р.

Міні-комод "Магія кольору"

Замовили мені комодик, побажання звучали приблизно так: "хочеться яскравий! веселий! може, червоний? ні, бузковий! а, може, бірюзовий..." Я думала, думала, поки на очі не трапилася така строкатенька серветка кольору "вырвиглаз" - ну я її ухвалила і давай танцювати навколо того комода. Зберегла по боках структуру дерева - не стала вщент замальовувати (просто додала трохи відтінку в лак і вийшов прозорий колір, вперше так робила, цікаво вийшло).Зверху зробила декоративний елемент з пластику - наклеїла і пофарбувала. А ще я люблю додавати якусь дрібничку - стрічку, підвісочку, квітку - щось цікаве і об"ємне. Тому на верхній шухлядці прив"язана підвіска, зроблена мною з усього, що було в закромах - відповідних кольорів, звичайно. Думаю, замовниця буде задоволена, а поки сама надивлюся... І вам покажу!
Матеріали: дерев"яна заготовка комоду 23*16*8 см акрилові фарби, акриловий лак, серветка, пластиковий декоративний елемент, намистини, фурнітура, стрічка з органзи.

вівторок, 3 травня 2011 р.

Квіти Провансу

Прованс - південна провінція Франції, розташована на узбережжі Середземного моря. Дивовижне і неповторне місце, що назавжди підкорює серця людей що хоч раз побували тут.
Прихильниками Провансу були відомі поети і художники. Чарівність цього краю зафіксована на полотнах Матіса і Пікассо, Поль Сезанн набув в Провансі свого самобутнього творчого почерку. Ван Гог, закоханий в Прованс, писав: "природа тут така, що починаєш відчувати, що таке Колір".

Ось цей Колір, певно, захопив і мене: теракота, оливи, соняхи, все залите сонцем...



Матеріали: шкатулка мдф (заготовка), серветки, акрилові фарби, акриловий лак, 3Д-лак, кришталева паста.